Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Göremiyorum

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

ok[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

hahahahahhahaha!! Çok güldüm ben buna hatta Zuahuahuahuahua!!

2sene evvel falan mevsim kış ortası ay ise haliyle Ocak.. dasaaa'nın ansızın gözlüğü kırılıverir.. Artık 4.00lık gözleri ile (şimdi 4.25 and rising) başbaşa kalmıştır.. Gece olması sebebi ile ve de nöbetçi gözlükü gibi bir kavramın bu dünya üzerinde mevcut olmaması sebiyle kör gibi bişiye dönüşen dasaaa koltuğu tv önüne çeker! Çünkü başka türlü tv izlemesine imkan yoktur. Yarım yamalak tv izlenir. evde yedek bir kutu lens olmalıdır ve onu arar dasaaa. Nah vardır.. Aslında vardır ama bir kutu veya bir çift değil. Tek bir lens vardır. Sinirle yatağa girer. Sabah kalkınca aileye haber verilir "bana para yollayın!! SOS MAYDAY" nidaları ile para istenir. Para gelene kadar tek lens ile idare etmelidir dasaaa. Tek lens göze geçirilir. Yamru yumru görüntü bir nebze olsun düzelir. Gözlük tamir edilmesi için bırakılır, para çekilir ve yeni lensler satın alınır... Tek Lens sonunda eşine kavuşmuştur... dasaaa bu çiftin bir araya gelmesi sonucu göz yaşlarını tutamaz! İçeriği değişmiş olan lens alerji yapmıştır ve gözlerden şırıl şırıl sular gelmektedir..(Johnson dı lensler) her neyse gidip Ciba marka lensler alınır. Göze takılır.. Gözler rahattır dünya net görülmektedir. Tanrıya şükranlar sunulurç. Sunakta keçi koyun falan kurban edilir. Bol bol meyve yerleştirlir sunağa... And they lived happily ever after!
Son. the end. fin![signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayarla falan alakası yok, ben de 12 yıldır öküz gibin tv ve monitör (ki son 2 yıla kadar max 60Hz veren iğren bir monitörüm vardı) karşısında oyun oynarım ama bu bozukluk ne gariptir ki 2.5 yıl önce falan başladı. Eğer PC falan yapsaydı çok daha önceden bozulurdu, genetik bir şey bence göz bozukluğu.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silphatos, 29 Eylül 2005 18:49 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarla falan alakası yok, ben de 12 yıldır öküz gibin tv ve monitör (ki son 2 yıla kadar max 60Hz veren iğren bir monitörüm vardı) karşısında oyun oynarım ama bu bozukluk ne gariptir ki 2.5 yıl önce falan başladı. Eğer PC falan yapsaydı çok daha önceden bozulurdu, genetik bir şey bence göz bozukluğu.

ben 13yldır kullanıyorum ve 12.5 yıl boyunca <60hz(küçükeşit) kullandım[signature][hline]O şimdi Google...
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

bn 13 yıldr kullanıorm. ilk başlarda 0.25 di numarası. snra gözlk kırıldı fln derkn 1 sene civarı ihmal ettm gözlk olayını. Daha snra 2.50 ye yükseldi.Tekrar aksilkler oldu (kırılma vs.) ve 1 yıldan biras daa az bi süre takmadm.Şimdi ise 5.75 miyop kullanıorm:(

gözlerinizn ve (varsa)gözlüklerinizin kıymetini bilin.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekipte gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!

[Bu mesaj Apeiron tarafından 29 Eylül 2005 20:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yasasin.. 6 senedir gunde en az 5 saatimi pc basinda harcamama ragmen sol gozum 0.25 miyop sag gozum 0 olan bir insan olarak YASASİN ! diyorum..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bende de astigmat var ama 0.50 civarlarında. sadece başağrısı yapıyor bazen. ama kullanmıyorum gözlük.[signature][hline]Biziz | Değiliz
Viktor, 30 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki:
nasıl yazdıgım bır benı ıl gıl en dırır%6 :..:**???sdf*s ıstersem us edlıkes elıb mırazay hebele hubele
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...