petarkadas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Merhaba Yukarıdaki sabir forum konularındaki PETBUL, Evsiz Hayvanları Sahiplendirelim" projesine son olarak Yedikule Barınağı'nın gönderdiği hayvanlardan 3 tanesinin linkini veriyorum, gerisi size kalmış... Orada daha birçok kedi ve köpek var... * Golden Retriever * Boxer * Basset Hound[signature][hline]Çakıl, süper köpeğin web sayfası (Dikkat, köpek var!) | ücretsiz, sen de yap! [Bu mesaj petarkadas tarafından 01 Ekim 2005 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 sanırım petbul projeniz yavaş yavaş aktif olmaya başladı. umarım sahipsiz köpeklere bir yuva bulunabilir :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
petarkadas Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 umarım, insallah iyi olacak, simdilik emekleye emekleye gidiyoruz, fakat güzel destekler var... İnsanların aklına şunu kazıyabilirsek tamamdır, "Köpek veya kedi almadan önce şu PETBUL'a bir bakayım..." Not: Şu yapışkan tanıtım mesajımıza, yeni mesaj eklemek istediğimde 100 mesaj attığım için izin vermiyor, acaba şöyle bir şeyi ekleyebilir misin? Projemizi desteklemek için gerekli bilgileri, www.petarkadas.com/destekleyin.php adresinde bulabilirsiniz, teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 http://www.petarkadas.com/destekleyin.php evet biliyorum. buda gerçekten çok iyi düşünülmüş ve hazırlanmış bir proje. yakında açacağım bir sitede kullanacağım :) inşallah hedefinize ulaşabilirsiniz.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar