Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi kız var

hulahoppadanayar

Öne çıkan mesajlar

Abi her zaman oldugun gibi davranmak en iyisi.. Sen onu gordugunde ne yapmak istiyorsan onu yap.. Belki tepki verebilir ama ilerde duzelir.. Ornegin 3. kiz arkadasimla yolda tanismistim.. Direk gidip opmustum hiç bir şey soylememiştim..
:P Sonra gusel bi tokat ve bir araba laf yemiştim ama olsun sonra cikmistik.. :)[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani tabi bir de Turkiye standartlarinda dusunmek lazim olayi.. Malum burasi Avrupa burda kadinlar oyle havali degil..

Ama gercekten oldugun gibi hissettigin gibi konusmanin ve davranmanin onunemi buyuk ne de olsa baskasindan ogrendigin seylerle onu her daim mutlu edemezsin belki o an evet der ama daha sonra aradiginin sen olmadigini anlayabilir.. Rahat ol. Kaybedecek bir seyin yok.. Sana baktigina gore zaten sana onem veriyor demektir. E konusmak da senin elinde ama bence once arkadas olmak daha akillica denilebilir. İster istemez kiz yeni hemen sogutmamak lazim..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben diyorum ki will smith ingiliz.[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

daha başkaları üzerinde denedim arkadaş olmayı.

tutturamıyorum ayarını 1si şimdi dostum dieri yakın diebileceğim arkım..

neyese ne derseniz diyin yarın gitcem konuşcam[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Konus tabiki ama bu konuyu bu kadar problem haline getirme. Onemsiz oldugunu. Olmamasinin sana bir zarari olmadigini felan dusun.. Rahat ol abi.. Rahat davran..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

o zmn öle

yani reddedilirsem çokta şeyimde olmaz açıkçası ama göül isterki olsun

bu kadar hafta boşa gitmesin dimi. diğer kızlara pas vermedim o yüzden olsun yani...[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Sosyal ağlarda paylaş

bi kız vardı ya.. o artık yok..

artık hayatımdan çıksan diyorum
bu ikili delilik sona erse
ikimiz için de en hayırlısını diliyorum
hiç olmamış gibi davranabilmeyi
bu yok ediciliği anlayabilmeyi
bir bilsen ne kadar yürekten istiyorum

lütfen
görmeyeyim seni
bir yerlerde karşıma çıkma
konuşmayalım, bakışmayalım
ne olursun

daha fazla tüketmeye takatim yok

sanki aşkı öğütmeye programlı gibiyiz
aslına bakarsan insan olarak iyiyiz
ama daha fazlasını isteme benden yalvarırım
ben bittim artık kalmadım

hala devam eden bi ilişiksi varmış...

sezen-ikili delilik repeatte[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...