CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: maelstrom, 01 Ekim 2005 19:12 tarihinde demiş ki: cadobaba tanıyor musun bu kızı sen :D küçüklük sevgilim zamanında ona ne itemler vermiştimde bak şimdi nedio :D[signature][hline]adınızı soyadınızı büyük harflerle aralarda boşluk bırakarak 3130 a yollayın sizin yerinize biz namaz kılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mormegil_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 beramusta bu kadar duper varken bu oyunun sonunun geldigi belli ediyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 aa nbr morme ben LastKnight_ ^^ & NecrozaN & Jaina hatırladın mı lem?[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Biraz önce areste arkadaşın birisi ismini vermiyeytim +8 shard satmaya çalışıyor 25 gold bar istiyor.Pm attım 14 gb + +6 shard vereyim dedim dalgamı geçiyosun sen diyor..(alcağım filan yok ki eminim % 100 dupe)...Bi de kendim yaptım dupe felan değil diyor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 her +8 shard dupe değildir bunuda öğrenin artık[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar