zepan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00063BLG8/ref=pd_null_recs_vg_t/002-3990039-9704021?v=glance denemedim ama sanırım online alışveriş yapıolar 25 $ işinize yarar die düşündüm..[signature][hline]-Türk'ler en iyisi -Neden? -No comment... Aradan bir eğitim yılı geçer -Türk'ler en iyisi -Biliyorum [Bu mesaj zepan tarafından 30 Eylül 2005 18:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 iyi de online alısveris yapıcaksam ne die amazona veriyim ki kartı blizzard a veririm game card a gerek kalmaz :D bize elden satılan lazım tr ye getirtilen[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Thias [Ventur Co.], Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 blizzard a güvenmessiniz die düşünmüştüm tamam tamam eheh salaklık yaptım kabul ediorum yok hoja o degilde ben şunu düşünerek yaptım msl a kredi kartı olmayan 18 yaş altı olan arkadaşlar için kart kullanan bi arkadaş fazla alıp kartı olmayanlara sata bilr die düşünmüştüm kötümü ettim :([signature][hline]-Türk'ler en iyisi -Neden? -No comment... Aradan bir eğitim yılı geçer -Türk'ler en iyisi -Biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 blizze guvenmeyen adam hic bi sirkete guvenmesin yani[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: myster1o, 30 Eylül 2005 19:31 tarihinde demiş ki: iyi de online alısveris yapıcaksam ne die amazona veriyim ki kartı blizzard a veririm game card a gerek kalmaz :D bize elden satılan lazım tr ye getirtilen OWNED[signature][hline]´´dUAlİSt´´ wow-eu BL@horde - Doomish/Ud@priest LvL ?? wow-eu BL@alliance - Dualist/NE@Druid LvL60-retire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ii düşünmüssün valla angel wing versinler sana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 herkes hata yapar :D mesela ben 18- yim (10 gun sonra 18 olcam zuhaha) ama 1 senedir garanti banka kartım var internet subemden de sanal kart actım mastercard niyetine oduorum wow u gamecard dan daha guvenli care bu yapması da kolay[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Thias [Ventur Co.], Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar