EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 şu sistem hakkında yorumda bulunurmusunuz.şu sıra çıkmakta olan oyunları falanhızlı bi şekilde oynayabilirmiyim?grafikleri en düşük seviyeye getirip oynasamda olur maksat takılmasın -amd 2500+ -msi onboard geforce4mx ekran kartı olan nforce2 chipsetli 333mhz desteği olan bi anakart(ses kartıda var onboard) -aopen kasa(300watt psu) -2x256mb ddram işte geriside hdd monitör falan ıvır zıvır buna yakın bi sistem kullananların görüşlerini alayım özellikle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borntoride Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 bence paraya kıy, git ati radeon 9600 pro al. andromeda.com.tr de bayağı ucuz ve çok kalite bir kart...[hline]Freedom holds on a Harley's wings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 oynarsin oc yapmiycaksin saniyorum islemcin, ramin [pc2700 al para verme bosuna] ve anakartin uyum icinde radeon a falan aptal gibi para vermeye gerek yok bende 5800 var satmayi dusunuyorum elimde tuttugum paraya yazik ti4200 alicam 90$ ama her turlu oyunu acar, eger onada para vermem diyosan bu yeter tek sorun rami fazla alicaksin en asagi 512 ki ekran kartinada pay cikarasin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 said: Infeqted, 23 July 2003 22:45 tarihinde demiş ki: oynarsin oc yapmiycaksin saniyorum islemcin, ramin [pc2700 al para verme bosuna] ve anakartin uyum icinde radeon a falan aptal gibi para vermeye gerek yok bende 5800 var satmayi dusunuyorum elimde tuttugum paraya yazik ti4200 alicam 90$ ama her turlu oyunu acar, eger onada para vermem diyosan bu yeter tek sorun rami fazla alicaksin en asagi 512 ki ekran kartinada pay cikarasin[hline] bende asus geforce4 ti4200 128 DDR var infeq ve her oyunu full detail 1024*768 rahat rahat oynuyorum yani her oyunu acmayi birak her oyunu full detail rahat rahat oynarsin (doom 3 haric tabi :))[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 eagleeye dalga mı geçiosun hava atmak için mi yapıosun yoksa ciddi misin?[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 ciddiyim hoca starwars galaxies e başlamayı düşünüyorumda millet aşmış sistemlerle takılma olduğunu söylüyor benim ekran kartı dandik olacka işte geforce4mx acaba kasarmı dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2003 geforce 2 mx 400 diye bir$ey kalmami$ gorunu$e gore herkes a$mi$ $eylerle ugra$iyor peh[hline]Leathas Level 43 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: Leathas, 24 July 2003 02:33 tarihinde demiş ki: geforce 2 mx 400 diye bir$ey kalmami$ gorunu$e gore herkes a$mi$ $eylerle ugra$iyor bende hala gf2 mx400 war :D eagleeye bu sistemle doom3ün bile üstesinden gelirsin ama bi dakka ramlerin ve işlemcinin mhz i kaç? anakartın mhzi şu en son çıkan 500küsurluklardan olsa daha iidi[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 24 July 2003 11:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj -MrBomb- tarafından 24 July 2003 11:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 64mb degilse mx 400 degildir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 64mb olması lazım ram ve işlemci hızı 333mhz bahsettiğin 400mhzler ise onlar pahalı oldukça ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borntoride Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ya olaya yalnızca oyunu çalıştırsın gözüyle bakmayın şimdi öyle düşünürseniz ilerde kart elinizde kalır sen şimdi bi 9600 pro alsan sana 2 sene rahat yeter...[hline]Freedom holds on a Harley's wings Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 param yok geforce4mx le idare etmek zorundayım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Herkes full detail oynuyorum diyorda fsaa ve antistropic filtering i kaç yapıyorsunuz mesela birazda onlardan bahsetsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 aldım zaten lol geliyor haftaya anakart yokmuş stoklarda haftaya gelirmiş alıcam hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar