Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sistem değerlendirmesi

EagleEye

Öne çıkan mesajlar

şu sistem hakkında yorumda bulunurmusunuz.şu sıra çıkmakta olan oyunları falanhızlı bi şekilde oynayabilirmiyim?grafikleri en düşük seviyeye getirip oynasamda olur maksat takılmasın
-amd 2500+
-msi onboard geforce4mx ekran kartı olan nforce2 chipsetli 333mhz desteği olan bi anakart(ses kartıda var onboard)
-aopen kasa(300watt psu)
-2x256mb ddram
işte geriside hdd monitör falan ıvır zıvır

buna yakın bi sistem kullananların görüşlerini alayım özellikle :)
Sosyal ağlarda paylaş

oynarsin

oc yapmiycaksin saniyorum islemcin, ramin [pc2700 al para verme bosuna] ve anakartin uyum icinde

radeon a falan aptal gibi para vermeye gerek yok bende 5800 var satmayi dusunuyorum elimde tuttugum paraya yazik

ti4200 alicam 90$ ama her turlu oyunu acar, eger onada para vermem diyosan bu yeter tek sorun rami fazla alicaksin en asagi 512 ki ekran kartinada pay cikarasin[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infeqted, 23 July 2003 22:45 tarihinde demiş ki:
oynarsin

oc yapmiycaksin saniyorum islemcin, ramin [pc2700 al para verme bosuna] ve anakartin uyum icinde

radeon a falan aptal gibi para vermeye gerek yok bende 5800 var satmayi dusunuyorum elimde tuttugum paraya yazik

ti4200 alicam 90$ ama her turlu oyunu acar, eger onada para vermem diyosan bu yeter tek sorun rami fazla alicaksin en asagi 512 ki ekran kartinada pay cikarasin[hline]

bende asus geforce4 ti4200 128 DDR var infeq ve her oyunu full detail 1024*768 rahat rahat oynuyorum yani her oyunu acmayi birak her oyunu full detail rahat rahat oynarsin (doom 3 haric tabi :))[hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Leathas, 24 July 2003 02:33 tarihinde demiş ki:
geforce 2 mx 400 diye bir$ey kalmami$ gorunu$e gore
herkes a$mi$ $eylerle ugra$iyor

bende hala gf2 mx400 war :D
eagleeye bu sistemle doom3ün bile üstesinden gelirsin
ama bi dakka ramlerin ve işlemcinin mhz i kaç? anakartın mhzi şu en son çıkan 500küsurluklardan olsa daha iidi[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 24 July 2003 11:46 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj -MrBomb- tarafından 24 July 2003 11:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...