Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wendigo'nun grupu (:P) - Summer Flame Eyes

Angelfire

Öne çıkan mesajlar

said:
DiaBLeSSe, 26 Eylül 2004 19:14 tarihinde demiş ki:
Takoz ları geç
yayınım pazar geceleri 22 de başlıo ama sanırım bugun yapamicam yayın radyo down hala.

altar "sponsered by diablesse"

asıl bomba gelecek haftaya. haftasonu diab antalyaya geldiğinde düet kaydedicez.. onu bekleyin ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

bekliyorum
büyük bir helecanla[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 26 Eylül 2004 19:25 tarihinde demiş ki:
said:
DiaBLeSSe, 26 Eylül 2004 19:14 tarihinde demiş ki:
Takoz ları geç
yayınım pazar geceleri 22 de başlıo ama sanırım bugun yapamicam yayın radyo down hala.

altar "sponsered by diablesse"

asıl bomba gelecek haftaya. haftasonu diab antalyaya geldiğinde düet kaydedicez.. onu bekleyin ;)=

İlk once can pa$amızı ünlü edicez Diap la birlikte ama bilemiyorum ünlü olunca hatunlar kısmı kime kalicak hala merak etmekteyim ;)

İkincisi DİAP sen ne zaman geliooon baqiim buyraya ?[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki:
itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum
nası diim böle rahatlatıyo

Follow the energizer tav$ani
Sultan's Of The Dav$ans
Sosyal ağlarda paylaş

HA cancııım Umarım dıap la nu düet projesinde bana gene diap i sahneye atın diip de bar ortasında beni, rezil etmezsin dimi :)[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki:

Sultan's Of The Dav$ans
Sosyal ağlarda paylaş

O tarihte o saatte o havaalinda görüşmek üzere ;)

Seni sahneden indiren o 50 lik amca gibi contayi firlatsin :)[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki:

Sultan's Of The Dav$ans
Sosyal ağlarda paylaş

süper ya 100 oldu dinleyeli heralde. melodisi ve solosu süper. wendigo vokalin harika. bi daha tebrikler ya[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır...
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...