Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wendigo'nun grupu (:P) - Summer Flame Eyes

Angelfire

Öne çıkan mesajlar

3,00 dan sonraki sweepler kötü işte dinleyin kalanalr gzl ama kesnlikle[signature][hline]Bornozlu Canavar

Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Sosyal ağlarda paylaş

Wendigo'dan ben bu şarkıyı ilk dinlediğimde acaip afallamıştım kesinlikle bg demo kaydı gibi felan... ama şarkıdan çok sözleri okuduğumda çok etkilenmiştim o kitaplardan (dragon lance) bu kadar güzel başkası şarkı sözü çıkartamaz... download etmiyene tavsiye ederim. (sweepler konusunda bende aynı fikirdeyim taa o zaman sölemiştim) Neyse ben çok severim o şarkıyı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 21 Ağustos 2004 18:53 tarihinde demiş ki:
mercimek çorbası var mı orada?

Sen yeter ki gel! Bulamazsak ben sana her program arkası yaparım gerekirse![signature][hline]
Happiest woman in the world: Bonepart's wife
In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

http://www.istanbulakademisi.com
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
ya oha tamam ya zaten ben yaptım filan dememiş wendigoda
alplere gittiğimizde bunu çalmıştıda panikledim şimidi birinden aldım şarkıyı neyse vay be demek ordaki vokaller wendigoymuş..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

hmm herneyse paticikte bu şarkıyla karşılaşıcağım aklımın ucundan geçmezdi mirage yolladı birden heyecan & şaşırma karışımı duygularla atmışım mesaj ama önemli olan süper bi şarkı olması vokaliyle, gitarıyla (hatta jcm900 yokmuş o zamanlar sanırsam selim sonradan getirtmiş o eski valvastare amfi kırık dökük ibanezle süper sound yakalamış bence alp)
çokda eğlenmişsiniz galiba kayıdı yaparken, birlikte çalarken filan..
sonuç itibariyle elinize sağlık..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ryan, 26 Eylül 2004 18:42 tarihinde demiş ki:
hmm herneyse paticikte bu şarkıyla karşılaşıcağım aklımın ucundan geçmezdi mirage yolladı birden heyecan & şaşırma karışımı duygularla atmışım mesaj ama önemli olan süper bi şarkı olması vokaliyle, gitarıyla (hatta jcm900 yokmuş o zamanlar sanırsam selim sonradan getirtmiş o eski valvastare amfi kırık dökük ibanezle süper sound yakalamış bence alp)
çokda eğlenmişsiniz galiba kayıdı yaparken, birlikte çalarken filan..
sonuç itibariyle elinize sağlık..

sağol ;)=

kaydı yaparken arada amfi kullanmadık. alp direk efekt katına girdi gitarı[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

inanılmaz yapmışsınız elinize sağlık valla kafa hoşken bide. sweepten sonraki soloya hele hasta oldum[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites.
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...