metboy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 dur şimdi sweepleri çok merak ettim hemen dinleyim :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
DeamoN Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 3,00 dan sonraki sweepler kötü işte dinleyin kalanalr gzl ama kesnlikle[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ya işte gitarist dürülürü dürülürü diye saydırıyo bi müddet ;)=[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 o sweepleri ben de beğenmedim :) daha temiz olsa belki güzel olabilirmiş ama şarkıyla da uymuyo gerçekten :) sweepten sonra giren soloyu koysaydınız sadece daha güzel olurmuş. ama güzel yani şarkı.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bi ara cidden kaydederiz belki şarkıyı madem beğendi çoğu kişi ;)=[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
SandmaN Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Wendigo'dan ben bu şarkıyı ilk dinlediğimde acaip afallamıştım kesinlikle bg demo kaydı gibi felan... ama şarkıdan çok sözleri okuduğumda çok etkilenmiştim o kitaplardan (dragon lance) bu kadar güzel başkası şarkı sözü çıkartamaz... download etmiyene tavsiye ederim. (sweepler konusunda bende aynı fikirdeyim taa o zaman sölemiştim) Neyse ben çok severim o şarkıyı
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ehue bg olmadıı gene belli yaw :) vokal olmasa ne güsel şey ..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Hoca sen bu şarkıyı geliştir bence süper olmuş
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bencede baya iyi olmuş. daha düzgün bi kayıtla çok güzel olur herhalde. bencede sweepler iyi olmamış. kaydederseniz banada bildirirmisiz. ya da bir forum falan açarsınız değil mi?:)[signature][hline]I have no options left again.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Wendigo, 21 Ağustos 2004 18:53 tarihinde demiş ki: mercimek çorbası var mı orada? Sen yeter ki gel! Bulamazsak ben sana her program arkası yaparım gerekirse![signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
SandmaN Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Ya salak gibi görünmiim ama ben nie download edemedim? :( hadi biri bana link versin şu şarkının... valla mp3 playerda kayıtlıydı ama wendigo aldığı için geri dinleyemiorum :P (mesaj iletilmiştir)
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bi saniye şimdi bu şarkının söz ve bestesi alp' e ait olması lazım?[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ya oha tamam ya zaten ben yaptım filan dememiş wendigoda alplere gittiğimizde bunu çalmıştıda panikledim şimidi birinden aldım şarkıyı neyse vay be demek ordaki vokaller wendigoymuş..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 alp sadece sololarını attı. şan kısmınının melodisini ve lirikleri ben yazdım....[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 hmm herneyse paticikte bu şarkıyla karşılaşıcağım aklımın ucundan geçmezdi mirage yolladı birden heyecan & şaşırma karışımı duygularla atmışım mesaj ama önemli olan süper bi şarkı olması vokaliyle, gitarıyla (hatta jcm900 yokmuş o zamanlar sanırsam selim sonradan getirtmiş o eski valvastare amfi kırık dökük ibanezle süper sound yakalamış bence alp) çokda eğlenmişsiniz galiba kayıdı yaparken, birlikte çalarken filan.. sonuç itibariyle elinize sağlık..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
Predator Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 süper olmuş bea harika ya[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör?
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Ryan, 26 Eylül 2004 18:42 tarihinde demiş ki: hmm herneyse paticikte bu şarkıyla karşılaşıcağım aklımın ucundan geçmezdi mirage yolladı birden heyecan & şaşırma karışımı duygularla atmışım mesaj ama önemli olan süper bi şarkı olması vokaliyle, gitarıyla (hatta jcm900 yokmuş o zamanlar sanırsam selim sonradan getirtmiş o eski valvastare amfi kırık dökük ibanezle süper sound yakalamış bence alp) çokda eğlenmişsiniz galiba kayıdı yaparken, birlikte çalarken filan.. sonuç itibariyle elinize sağlık.. sağol ;)= kaydı yaparken arada amfi kullanmadık. alp direk efekt katına girdi gitarı[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 şu an ki kayıttada güzel ama tekrar bi kaydetseniz rockstar çıkış şarkısı olabilir valla çok beğendim[signature][hline]Fire in the Darkness...
Predator Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 inanılmaz yapmışsınız elinize sağlık valla kafa hoşken bide. sweepten sonraki soloya hele hasta oldum[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör?
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 a swep kısmı çok uzun ama alp in şarkısı olduğu için ben karışmadım :p bi ara daha salim kafayla kaydedicez de vakit bulursak işte[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ben de dinlemek istiyiorum ya :([signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 geçen sene mi 2 sene önce mi ne ben dinlemiştim beğenmiştim hatta.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Ben radyoda çalıorum sık sık valla =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2
Predator Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mortis 84531136 dan ulaş yollim istiyosan[signature][hline]Saeros, 17 Eylül 2004 18:59 tarihinde demiş ki: izmir'deki otobüslerin yarısında bulunan en teknolojik olay vites. Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör?
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 haber verirsen bidahakine çalmadan önce buralardaysam açarım :p[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Öne çıkan mesajlar