Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Evet uzun süredir bu parçaları var bende blind guardianın. Yanılmıyorsam Summer Flame Eyes bg nin bir demo parçarsı olucak. Hiç bir yerde bu parça ile ilgili bir şeye rastlayamadım ama arşivimde var bu parça bilmiyorum karışık bir gidişatı olduğu için parçayı tamamen deşifrede edemedim demek istediğim ne bildiğiniz varsa anlatı verin bana ya bu parçayla ilgili[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 acaba karıştırıyomuyum ama kazaada bakarsanız bg nin oda ayrıca bi yerde demo şarkıları oldunu okumuştum bi bg biyografi sayfasında hatalımıyım acaba kafam valla karıştı [Bu mesaj Angelfire tarafından 12 Ağustos 2004 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=altar 12. entry e bak[signature][hline]too much, too young
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 bg konusunda kazaa'ya guvenme bana guven hehe :P
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2004 evet galiba bg diil ama http://www.darklyrics.com/a/altar.html adresindede yok o şarkı altarında diil yani kimin lan bu[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you
bravecik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ya acaba şarkının adı mı summer flame eyes deil Şarkı bi kaç kişi de indirip baksa belki onlara tanıdık gelir çok merak ettim
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 hatirladigim kadariyla bunu yapan antalyadan bi grup hatta burdaki wendigo nun alakasi olmasi lazim
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 grubu bulamadım ama bence şarkı oldukça kötü.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ay ne acaip ;) kaydını kaybettiğimiz bi şarkı summer flame eyes. antalya studyo x de 4 sene önce sanırım kaydetmiştik. dinlerseniz şarkının aslında gitarist dostumun eseri olduğunu anlarsınız neredeyse 1 dakika süren sweeplerden. çok da ciddi bişi değildi ama nbl serverına koyduğumuzda beğenmişti insanlar. sonuç itibariyle sözlerini benim yazdığım, vokallerini benim yaptığım, öylesine yapılıp bir gece kaydedilmiş bir şarkıdır. ama severim o ayrı ;) o ara okuduğum dragons of the summer flame den esinlenilmiştir sözlerinde. krynn den bahseder fln :) şarkıyı yaptıktan sonra mp3.com a koymuş studyo x in sahibi ve altar ismini de uydurmuş o anda. yoksa yok ööle bi grup fln. bi tane blue life ım var benim, o yetiyo ;) hemen iyi günler diliyorum ben...[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 davulcu hariç herkez sarhoştu kayıtta o da ayrı hikaye ;) hatta ben söylerken bikaç kere mikrofon sehpasına çarpmışım, dan dun duyuluyo :)=[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 abi inanmıyorum ya olamaz bu şarkı hiç bir zaman eksik olmadı benim pc imde ve yanılmıosam ya 2000 ya 2001 de bulmuştum ben bu şarkıyı kazaadan ama bg yazmış bi dallama onun yanına 3-4 senedir bg nin sanarım hepte düşünürüm o kadar benzemio sesler diye ahah[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Aha Wendigoların şarkısıymış bak :)[signature][hline] The Truth is out There
bravecik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Oha ya olamaz super şarkı bence. Ciddi diilsiniz dimi
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Gayet de ciddi =o) Wendigo deil mi bu? yapar iste! O bir rock Star! Yirim! [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 17 Ağustos 2004 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 walla allah razı olsun ciddi ciddi kaybetmiştim kaydını şarkının, sayenizde download ettim gene ;)=[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 said: DiaBLeSSe, 17 Ağustos 2004 21:43 tarihinde demiş ki: Gayet de ciddi =o) Wendigo deil mi bu? yapar iste! O bir rock Star! Yirim! [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 17 Ağustos 2004 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] nihihihi :)))[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
bravecik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ünlü olsana sen ya buralarda suruonuosu harbi yannı9z
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bunun üzerine çalisiyoruz saten =o) Wendigo Tr nin yeni rock Stari!!! wohooooo[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 ay şimdi çığlık atacağım [azcık gaylik yapalım da tam star olalım :p] teşekkürler efendim sağolunuz :))[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 sende diab o mavi boynuzunla iki dokunsan star olcakta olamıyo işte[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki: Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Olucak olucak menajeri de benim Bende bu boynus farkene o olmicakda kim olacak =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 olmuş kadar oldum bile daha durrrrr :)=[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2004 Bence amatör olmalarına rağmen fena iş değil...[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2004 said: zydar, 18 Ağustos 2004 00:32 tarihinde demiş ki: Bence amatör olmalarına rağmen fena iş değil... ehe sen amatör görmemişsin, ben sana metallica nın garage kayıtlarını dinleteyim de amatör gör ;)=[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Öne çıkan mesajlar