Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wendigo'nun grupu (:P) - Summer Flame Eyes

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet uzun süredir bu parçaları var bende blind guardianın.
Yanılmıyorsam Summer Flame Eyes bg nin bir demo parçarsı olucak.
Hiç bir yerde bu parça ile ilgili bir şeye rastlayamadım ama arşivimde var bu parça bilmiyorum karışık bir gidişatı olduğu için parçayı tamamen deşifrede edemedim
demek istediğim
ne bildiğiniz varsa anlatı verin bana ya bu parçayla ilgili[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
acaba karıştırıyomuyum
ama kazaada bakarsanız bg nin oda
ayrıca bi yerde demo şarkıları oldunu okumuştum bi bg biyografi sayfasında
hatalımıyım acaba
kafam valla karıştı

[Bu mesaj Angelfire tarafından 12 Ağustos 2004 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ay ne acaip ;)

kaydını kaybettiğimiz bi şarkı summer flame eyes.
antalya studyo x de 4 sene önce sanırım kaydetmiştik. dinlerseniz şarkının aslında gitarist dostumun eseri olduğunu anlarsınız neredeyse 1 dakika süren sweeplerden. çok da ciddi bişi değildi ama nbl serverına koyduğumuzda beğenmişti insanlar.

sonuç itibariyle sözlerini benim yazdığım, vokallerini benim yaptığım, öylesine yapılıp bir gece kaydedilmiş bir şarkıdır. ama severim o ayrı ;)

o ara okuduğum dragons of the summer flame den esinlenilmiştir sözlerinde. krynn den bahseder fln :) şarkıyı yaptıktan sonra mp3.com a koymuş studyo x in sahibi ve altar ismini de uydurmuş o anda. yoksa yok ööle bi grup fln. bi tane blue life ım var benim, o yetiyo ;)

hemen iyi günler diliyorum ben...[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Mesaj tarihi:
abi inanmıyorum ya
olamaz
bu şarkı hiç bir zaman eksik olmadı benim pc imde
ve yanılmıosam
ya 2000 ya 2001 de bulmuştum ben bu şarkıyı kazaadan
ama bg yazmış bi dallama onun yanına
3-4 senedir bg nin sanarım hepte düşünürüm o kadar benzemio sesler diye
ahah[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Mesaj tarihi:
sende diab o mavi boynuzunla iki dokunsan star olcakta olamıyo işte[signature][hline]Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki:
Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Mesaj tarihi:
Bence amatör olmalarına rağmen fena iş değil...[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
  • Yeni Oluştur...