Gothic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 [li]Gasolina Dinlenmez[/li] [li]Paticik Forumları Okunmaz[/li] [li]Yemek,Abur,Cubur,Minimum yiyecek Yenmez[/li] [li]Msn Açılmaz[/li] [li]Parmaklar Klavyeden Gözler Oyundan Çekilmez[/li] [li]Tuvalete Gidilmez[/li] [li]Telefonla Konuşulmaz[/li] o Kadar aklıma geldi devamını siz getirin :)[signature][hline][UYAN TÜRK MİLLETİ UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN.... SEVMEYEN ŞEREFSİZ DEFOLSUN GİTSİN. YA SEVECEKSİN BU ÜLKEYİ YADA KUZU KUZU SEVDİRİRİZ... BİZ BU ÜLKE İÇİN AZ KAN DÖKMEDİK GEREKİRSE Bİ OKADAR DAHA DÖKERİZ] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 [li]müzik dinlenmez lag yaratır[/li][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Gasolina Müzige Girer :) :)[signature][hline][UYAN TÜRK MİLLETİ UYAN 30 KUPONA ALINMADI BU VATAN.... SEVMEYEN ŞEREFSİZ DEFOLSUN GİTSİN. YA SEVECEKSİN BU ÜLKEYİ YADA KUZU KUZU SEVDİRİRİZ... BİZ BU ÜLKE İÇİN AZ KAN DÖKMEDİK GEREKİRSE Bİ OKADAR DAHA DÖKERİZ] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 güzel o zaman başkaaa [li]Televizyon seyredilmez :)[/li][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 oo sizde ben czde yürüüken paticiğe mesaj yazıyom şu an şekil a1deki gibi....şu an kadar 1 kez öldüm:P:-)[signature][hline]MaGe :tup: Pr!3St :tdown:centrix back to do KO...I JuSt LoVe KoRn,Knight Online and JuSt **** to do new KniGht EmpiRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 sen şanslıymışın :-)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yok ya dümdüz bakıyom bi baktım karşım bomboş..gidiyom dümdüz korkmadan alt+tab yapıp mesajımı yazıyom:-)[signature][hline]MaGe :tup: Pr!3St :tdown:centrix back to do KO...I JuSt LoVe KoRn,Knight Online and JuSt **** to do new KniGht EmpiRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 aman dikkat arada sağ sol yap :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 con con müzikleri hiç dinlenmez :D ben mesela cz ye gidince hasan mutlucandan yinede şahlanıyor aman şarkısını dinliom :D[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: LamicimiYok, 30 Eylül 2005 14:35 tarihinde demiş ki: con con müzikleri hiç dinlenmez :D ben mesela cz ye gidince hasan mutlucandan yinede şahlanıyor aman şarkısını dinliom :D Puahahah link verde indirek bizde:-)[signature][hline]MaGe :tup: Pr!3St :tdown:centrix back to do KO...I JuSt LoVe KoRn,Knight Online and JuSt **** to do new KniGht EmpiRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LamicimiYok Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yok abi geçen tv de çıktı evden biri açmış bende anlamadım ama onun yerine rob zombie den blitzkreig bop u versem :D[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 onlar bizdede var ama konstrasyon dağıtan şeyler açmayın sakin:-):yapma:[signature][hline]MaGe :tup: Pr!3St :tdown:centrix back to do KO...I JuSt LoVe KoRn,Knight Online and JuSt **** to do new KniGht EmpiRe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikhaccu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 .......... [Bu mesaj KaKsi tarafından 30 Eylül 2005 15:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 çiköfte yapılmaz :D:D [Bu mesaj Aware3 tarafından 30 Eylül 2005 15:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yaprın diyelim tavana fırlatılmaz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 tavana attın diyelim o kadar acı katmışsın yiyilmez yoksa yanarsın millet sana light feed le bile yetişemez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
the_bank Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 drowning pool dinleyin güzel gider cz de[signature][hline]nick:the_bank lvl:63 server:ares clan: DRT NP:124k+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pavel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 *Priestlere sulanılmaz* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 karşı ırktansa hiç sulanılmaz özellike de buffersa[signature][hline]Arqas UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 -edit karakterlere yaklaşılmaz -başkasıyla konuşulmaz -privite açık gezilmez -ks cilere yaklaşılmaz -clandan konuşulmaz :D:D:D[signature][hline]baddal al şu madalyayı bitsin bu çile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatihin_Fedaisi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Trade açılmaz. Lamerlerin party, aga bufffff, aga swiffft, aga koşma ver lafları gelmesin diye özel kapatılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kesinlikle hp pot kullanılmaz para gidiyo :P arkadaş tüm gün pot kullanmamakta direndi ve ardından, "CZ'de hp pot kullanan birini gördün mü?" dedi ve beni kopardı...[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Kafanız bozukken gitmeyin.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 en sewmedigim birshey bir arkadashin cz ye gelip ozelden surekli siz action durumuna tam girerken bidir bidir bisheyler yazmasi.Kiramior cevap yaziorsunuz da.Sonra arada skill wuruorm die text olaraktan 1112233344 seklinde yazilar belirior ve karshi taraf bu ne dior. Sizin de cewabiniz tabiki oluom simdi de bunu nasil kodlasam daha guzel olur die kastiriodm oluor[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 czde millet sizi öldürdü diye bela okunmaz küfür edilmez. tabii bu benim için geçerli ne kadar kudretli ve mesih vasıflarına sahip bir insan oldugumu biliyorsunuz ztn çarptım mı tam çarpıyorum. direk gider yani adamın account fln. ek olarak cz içerisinde gothicten nasıl kurtulurum diye kara kara düşünmekte caiz diil sonra kaçarken agaçlara toslarsınız çünkü kurtuluş yok bu adamdan.aslında varda şimdi güçlerimi boşu boşuna kullanmak istemiyorum.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 01 Ekim 2005 06:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar