Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Oyuna giriyorum yururken filan garip bir sekilde takılma oluyor format attım gene yukledim gene oluyo nedendir bu? bilen varsa soylesin kare kare atlıyo oyun yavaslıyor vs vs vs..[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rft Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Sanırım formatı boşuna atmışsın. TT ile bağlanıyorsan, bazen yapıyor, 10-15 sn takılıp yeniden dönüyor oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ses kartından kaynaklanıyor.Disable et ses kartını bak goruceksın sorun kalmıyor.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Simocum ses kartını cıkardım genede olmadı ? Cretive Vibra 128 ses kartı [hline]The-Hunter - Atlantic [Bu mesaj Aron-Caldwell tarafından 24 July 2003 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 bende ss kartından yasadım aynı problemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Cagresi ne bunu help yuruyemiom o kadar berbat[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ses kartından %90 aos kullanıosan kullanmıosan ram de bi secenek[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 aos ama yarım edin nasıl cozumlicem bu sorunu xp işletim sistemi format atıcam yoksa birazdan[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 formatla ılgısı yok, bende aos dan sonra takılmalar gordum, ses kartını dısable edıyorum her defasında osi ıcın.Benımde kart live 5.1. Ekran ayarlarından 16 bıt e cek bakalım nolucak.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 mouse hareketleri de kesik kesik mi? eğer öyleyse aynısı bende oldu. 4-5 ay 3d oynadım mecburen. daha sonra şu son format+win reinstallumda sorun gitti. Nvidia driverlarından olduğunu düşünüyorum. GTA oynamak için falan bikaç driver update yapmıştım şimdi onlar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 benimki daha beter, benimki yavaslamadan lönk diye gidiyo[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar