Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Sanırım Türkçe'ye "Eli Beli Bağlı" diye çevirmişlerdi. Konu olarak bir adamın 30gün boyunca seks yapmayacağına dair girdiği idda sonucu başından geçenleri anlatıyordu. Bu filmin orjinal ismini hatırlayanınız var mı? :hmm:[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 30 days 40 nights mı ööle birşeydi[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 40 days 40 nights :)[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 doğru demiş diablo. hatta 2002 yapımı bu film. Michael Lehmann yönetmeni. Josh Hartnett da başrol oyuncusu. türkçesi de "Elim Belim Bağlı" idi tam olarak [Bu mesaj Kenderleme tarafından 25 July 2003 03:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 tüh yanlış söyledik bu arada ordaki hautnun üzerinde TR tişörtü vardı onu hatırlıyorum[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 gzel filmdi josh hartnett ah kızların biricik sevgilisi said: Prawler, 25 July 2003 03:43 tarihinde demiş ki: 30 days 40 nights mı ööle birşeydi[hline]mix edebiyat & oyun sitesi :)[hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 40 days 40 nights diye bir filmi Elim Belim Bağlı diye çeviriyorlar. Allahım.. Filmi bilmesem drama sanırdım.Düşünsenize; Filmin konusu:12 yaşında felç geçiren küçük Jonathan 7 yaşında kaybettiği..[hline]ymumcuoglu [Bu mesaj Shock_The_Bizkit tarafından 25 July 2003 10:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 güzel filimdi yannz böle bol güzel hatunlu filmleri severim adamlarda seri fabrikası war anasını satiyim arada bi böyle filimlerle sürüyolar hatunları 15er 15er piyasaya bkz. American pie bkz. Tomcats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 american pie da ne vardi ya aman yarabiimm[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar