Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

imdak! Kernels32.exe 5kb Startup? [Worm]

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

Dün sörfteyken linke dikkat etmeyip bir siteye girdim,siteden şak diye bir virüs geldi.

Sağolsun Zonealarm ve The Cleaner anında haber verdiler.

WEB.exe
Kernels.exe [yada Kernels32.exe] diye bir programda

SYSTEM32 klasöründe dedi

Startupta MSCONFiGde hiçbir yerde gözükmüyor.

Aynı şekilde şu anda The Cleaner ı çalıştıramıyorum!!

Rededitten arama yaptığımda,

REGEDiT ve TASKMANG'den şu görüntüler var;

imdat! Sıyıracağım![signature][hline]i was born ready...Human not anymore..
5000 km back and i will not mercy!

Sosyal ağlarda paylaş

Half kernel32 programlara zarar veriyor, çoğunun çalışmasını engelliyor.

Yapman gereken...
İyi bir anti virüs programı bulup
Windows' u güvenli mod da çalıştırıp, gizli klasörleri göster.

Arkasından Bilgisayarım / C: (Windows' un kurulu olduğu alan) / Documents and Settings / Kullanıcı / Local Settings / Temp in içindekilerini tamamen sil

Sonrasın da anti virüs ile bilgisayarı tarat, sorunun hallolucak. (F-Prot güzel bir sonuç veriyor.)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

Hm Güvenli Kip belki bi nebze yardımcı olabilir çünkü herşeyin çalışmasına izin vermiyor açılırken. Birde orda görünen shell anahtarını silmen herhangi bir sorun yaratmaz diye düşünüyorum. Ya da sadece explorer.exe olarak değiştir onu.

Dr. Delete türü programlar var. Ne olursa olsun dosyayı siliyorlar. O tip birşey ile silmeyide deneyebilirsin.

Birde taskmenager'ı atlatabilmesi mümkün bu tip şeylerin. Process Exp. diye birşey vardı yanılmıyorsam. Hatta yine yanılmıyorsam Rahan konu ile ilgili bir yerlere post atmış ya da konu açmış olabilir bununla ilgili. Onu indirip çalıştırabilirsen -bazen sorun çıkarıyor- onunla ilgili ve ona bağlı tüm processleri kill edebilirsin. Sonrada işlemini yaparsın.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Image Resizer - Resimlerinizi 3 adımda kolayca büyütün/küçültün.
Sosyal ağlarda paylaş

kernels32 - kernels32.exe - Process Information
Process File: kernels32 or kernels32.exe
Process Name: DLOADER-FC Trojan

Description:
kernels32.exe is a process associated with the DLOADER-FC Trojan. This program is a registered security risk and should be removed immediately. If found on your system make sure that you have downloaded the latest update for your antivirus application.

Kaynak link

[Bu mesaj Halfmumi tarafından 01 Ekim 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu katliama devam edersek bir gün başımız fena halde derde girecek. Evrim sürecinin bir sonucu olarak virüsler bir noktada kendi bilinçlerine ulaşacak ve alayımızı düdükleyecekler. O yüzden tamam hallettim, kodum virüse manalı cümleler kullanmayın bence. Arama neyimde yapar onlar çünküm :-p

off tmm sapıttım. hehe[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Image Resizer - Resimlerinizi 3 adımda kolayca büyütün/küçültün.
Sosyal ağlarda paylaş

sistem geri yükleme

çünkü registryyi belirli bi tarihe kadar geri alır. desktopını vs...

ve buda kurduğun programların çalışmaması
vs. gibi

aptal bi windowsa sahip olmanı sağlar[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...