None_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Arkadaşlar mailime gelen bi mesajla programı pat diye karsımda buldum.. ilk olarak bunun bir trojan,spy tarzında program oldugunu dusundum. sonra mailime gelen linke tıklayınca su ana kadar kaliteli hizmet veren downloadarsivi adli bir site cıktı karsıma. Daha onceden de cekmiştim bu program falan bu arsiv sitesinden.. Programı dağıtıma sunan site guvenilir olsada , ben halen programa guvenemiyorum. yani kıssadan paticik'in testerlarına ( kobay ) ihtiyacım var :)[signature][hline]Gençlerin UEFA Kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Modemi hızlandırmak diye bişey olmaz ama windows ayarlarıyla oynarsan hızı az bişey daha yükseltebilirsin.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
None_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 pardon programı vermeyi unuttum.. http://www.downloadarsivi.com/detay/8667/Internet/Internet-Araclari/In+ternet-Hizlandiricilari/ADSL-Hizlandirici.html[signature][hline]Gençlerin UEFA Kupasından başka övünecekleri şeyler olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 programi yazanlarn once kendi internetlerini hizlandirsin :D 1,9k ile indiriyor :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Yalan bunlar yalan.. ama yine paylasım icin tesekkürler tabi.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] [Bu mesaj Mayhem tarafından 30 Eylül 2005 00:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 teraziye tıkladım repler gelsin dolu dolu emeğe saygı[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Lonely, 30 Eylül 2005 00:14 tarihinde demiş ki: Modemi hızlandırmak diye bişey olmaz ama windows ayarlarıyla oynarsan hızı az bişey daha yükseltebilirsin. aynen bu şekilde 'modemi hızlandırmak diye bişey olmaz' amma velakin interneti kullanım amacınıza göre konfigüre edebilirsiniz paketlerin gidiş gelişini ayarlayarak pinginizi düşürebilir yada loss u azaltabilir vs. vs. yapabilirsiniz cFos speed isimli bir program vardı bunu yapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Google Web Accelerator Tıkır tıkır çalışıyor ayrıca 3 saatimide kurtardı ki yukarda yazıyor(downloadlarda değil sayfaların açılmasında işe yarıyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 CfosSpeed CfosSpeed Kullanıyorum download ve upload tarafiğimi ayarlıyor, rahatlatıyor. Daha fazla verim alıyorum.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethaL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hiçbir program baglantı hızını yukseltemez bunlar yalan .. sadece modemi rahatlatabilir baglantını rahatlatır yani ama hızı hiçbişi yukseltemez[signature][hline]The LethaL Loading.. [Yeah but he loves you girl and you better know it No More Nightmares] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: vimpir, 30 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki: programi yazanlarn once kendi internetlerini hizlandirsin :D 1,9k ile indiriyor :D düz mantık =)[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Mavi, 30 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: CfosSpeed CfosSpeed Kullanıyorum download ve upload tarafiğimi ayarlıyor, rahatlatıyor. Daha fazla verim alıyorum. Hangisini Profesyonel mi düzmü _?[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 arkadasım Regeditden windows reg lerinde oynama yaparsan pc kapanıs acılıs copy ntfs tabanı gibi seyleri hızlandırısın. netini para werisin bi üste upg edersin öle ama yok turk telkom data sını serverdan hacklerim dersen ayrı konu bizleri cokertir terebit e cıka bilirsin gibi :)[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bence de adsl i hızlandırmak gibi birşey olamaz hızlandırmak istersen gidersin türk telekom'a oradan hızını yukseltirsin veya Lonely'nin dedigi gibi windows'un ayarlarıyla oynarsın azbuçuk bişey hızlanır onda da.[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu [Bu mesaj Lugal tarafından 30 Eylül 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Cyclone, 30 Eylül 2005 17:32 tarihinde demiş ki: said: Mavi, 30 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: CfosSpeed CfosSpeed Kullanıyorum download ve upload tarafiğimi ayarlıyor, rahatlatıyor. Daha fazla verim alıyorum. Hangisini Profesyonel mi düzmü _? Tam bilmiyorum versionu v 2.12[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Gerçekten de böyle bişey varsa ben neden duruyorum :)[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu [Bu mesaj Lugal tarafından 30 Eylül 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: SadGamer, 30 Eylül 2005 13:20 tarihinde demiş ki: Google Web Accelerator Tıkır tıkır çalışıyor ayrıca 3 saatimide kurtardı ki yukarda yazıyor(downloadlarda değil sayfaların açılmasında işe yarıyor.) ss cakabilirmisin bu arada 3 saatini nasi kurtardi:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Bir günde deil tabi başladığımdan beri 1 hafta olmadı başlayalı, buyur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Google Web Accelerator internetimin içine sıçtı. Hayatımda bu kadar boktan program görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: SoulCube, 30 Eylül 2005 00:48 tarihinde demiş ki: teraziye tıkladım repler gelsin dolu dolu emeğe saygı öf baydı bu espri de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar