Usko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Şimdi ben bu proxy ayarlarını yaptım. Siteye girebiliyorum. Ama bu seferde oyuna giremiyorum ? Proxy i kapatıyorum bu sefer oyuna girebiliyorum ve siteye giremiyorum. Birde birileri tepemde bi simge oldığunu söylüyor ben neden göremiyorum ? Şimdi ben bu simgeleri görmek için ne yapmalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 baska bi charla girip kendi charına bakman gererkior :D misal combo yaparken sen yapıosan adam arkasını donerek vuruo fln gosukuo ama sende normal vuruo gorunuor yani animasyonlar bakana göre deişiyor. einstein ın bi teorisi vardı bole perspektifle ilgili :D[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Sitedeki işini hallet oyuna gir sitede işin çıkarsa oyunu kapat proxy i aç siteye gir bu kadar basit[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Tamam oyun / site olayını bu şekilde halledebilirim ama. Ben bu simgeleri görmek istiyorum ! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 simgeyi dedigim gibi kendi charına baska bi makinadan baska bi accountla girerek gorebilirsin[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ne simgesi be[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: RogueSpear, 01 Ekim 2005 17:05 tarihinde demiş ki: simgeyi dedigim gibi kendi charına baska bi makinadan baska bi accountla girerek gorebilirsin iyi ama ben başkasındaki simgeleride göremiyorum? ... ne simgesi olduğuna gelince. Belli bir national point e gelince derece derece bir simge alıyorsun. Mesela en eziği K harfi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 K deil S baloncukkkkkkkkkkk[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: Aware3, 01 Ekim 2005 17:29 tarihinde demiş ki: K deil S baloncukkkkkkkkkkk en eziği K alıyo bilmeden saldırma burada baloncukkkkk sen oluyosun[signature][hline]adınızı soyadınızı büyük harflerle aralarda boşluk bırakarak 3130 a yollayın sizin yerinize biz namaz kılalım [Bu mesaj CaDoBaBa tarafından 01 Ekim 2005 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar