ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Arkadaşlar bu clanda bi arkadaştan bi item aldım dupe olup olmadığını sordum kimse dupe demez ama ben sordum herneyse yeni up ettiğini söledi 5 dk sonra bu arkadaştan pm geldi 2 tane daha yaptığını söledi acaba bu arkadaşı tanıyan var mı sağlam bi arkadaşmıdır yoksa dupe item mi aldım :d[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 pardon arkadaşın ismini vermeyi unuymuşum :D nicki ::_BuRkaY_[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 No comment :S[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Sana tavsiyem Dupe vipe sona erene kadar tanımadığın kişilerden dupe olabileğinden şüphelendiğin itemları almaman. Çoğunluk öyle yapıyor.[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Zetes baş tarafı anlamadım :)[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Yani şuan adminler tarafından bir dupe temizliği ve bug yapan karakterlerin (3 novacılar,kosp, skill bug vs.) tespiti var. Bu olay bitene kadar dupe olabilmesi muhtemel itemleri almaman. Bir süre bekle bikaç güne kokusu çıkacaktır zaten.[signature][hline]Please wait... [Bu mesaj Zetes tarafından 29 Eylül 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 yok mu bu arkadaşla aynı clanda olan[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 aldım artıkk çıkarsa çıksın bea sağlık olsun napalım[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Eskiden ben vardım alt clandaydı valla o dupe yapsa kukry fln olmas herhalde Ö.M bak lem :D [signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums [Bu mesaj Necro tarafından 29 Eylül 2005 15:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 aslında bi yol bulunabilir dupeye bi alt yapı olsa madem bu itemlerin seri numaraları var o seri numaralarını bizde görsek ve siteden dupr olup olmadığını sordgulayabilsek ne kadar güsel olur[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Keşke dediğim o kadar şey varki Keşke ; İnn Hostes ve C.Z a girebilmek için ayrıca pass kullabilsek de charlar fln hacklenirse item & np kaybı olmasa gibi keşke... itemları $ ilede alabilsek merc üzerinden keşke.... bu oyunu hata ile indirmeseydim keşke... çalışıp lgs i kazansaydım ya :D yeter bu kadar duygu sömürüsü :-p[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 hahahahhahaha keşkeler bitmez[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 yokk mu şu clandan kimse beaa :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 KİMBUPİSLİK vardı ama ne oldu bilmiyorum.+ O o clandamıydı onuda hatırlamıyorum fazla.Sanki bir ara ares te oynarken gormustum ama yanlıs olmasın yınede.[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 O adam nasıl biz crimson giyerkene +6 +7 lerle geziodu yani kimbupislik cok iyi hatırlıyorum elindede yanan staff vardı ?Sonra yok oldu itemleri ?Sattımı sence?[signature][hline]seT By eXe [Bu mesaj eXe tarafından 29 Eylül 2005 19:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 eXe kimbupislikden bahsetmiyorum arkadaşım :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Turkmaster ile TurkishTown'ı karıştırmayalım arkadaşlar ltf. Ayrıca kimsede Complete yokken Kimbupislik'te Complete set vardı... Tanımadıgınız insan hakkında yorum yapmayın ltf... Şu anda areste elinde +8 Elixir olanlara wooooowwww die bakılmıyor... [signature][hline]Name: HuRR1CaNe Nation: Arch Mage Job: Paper Flame/Ice Level: 65 Clan: w00tabulous Server: Ares [Bu mesaj KaSiMPaTi_1 tarafından 30 Eylül 2005 09:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Evet Simdi CeVaplayalim 1- Burkay DEdigin Cocuk Benim buraDan oynuyor Dupe Falan yapsa Elinde Kukrymi Ne onunla Gezmez Evet :D 2- Dupe iSe Silinirse Gel parasini Ben sana Vereyim kac gb lik itemse :) 3- Bu Basligi aCan koca kaFAlı Arkadasim 1 kisinin Sana Sattigi itemin Sorumlusu koca Turkishtown Clanimi oluyo Ki Basligi Böyle Yapmisin 4- Hurr1cane ABiminDe DEDigi Gibi Daha kimsede Complate set Yokken Bende Vardi Elimde elixir +8 Silinmedi Sattim Complateler silinmedi Sattim Her nekadar Sizleri ilgilendirmesede Bunlari Söylüyorum Herkeze Bol Sans :)[signature][hline]GeL PiSi PiSi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yapma bea :P elemantal die biliodum staff ı :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 KiMBUPiSLiK aga sen iyi saçmalamışsıınn ben senin clanına suçlama falan yapmadı kafandan uydurma yazdıklarımı adam gibi okumayıı dene tamam mı sadece o clandan olduğu çin böle bi başlık açtım tanıyan var mı yok mu diye[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Heyecan yapma yaf :S[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Benim heycanlandığım falan yok adam gibi konuşmayıı öğrensinler başka bişey istemiyorum dua etsin ki paticik gibi bi forumdayıızz yoksa o koca kafamı ne yapacağımı ben iyi bilirdiim[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 HuH .. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FR_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ya alakası yok ama kimbupislik +8 elixiri kaca sattın? Bende de var bi tane beramusta oynuom. Magelerin damageler gdidince bıraktım charı, satcam elixiri kaç para istiyim?[signature][hline]Char:_FR_ Server: Beramus Lvl: 57 Clan: Eagles(daaldı lan nooldugunu annamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: _FR_, 30 Eylül 2005 23:24 tarihinde demiş ki: ya alakası yok ama kimbupislik +8 elixiri kaca sattın? Bende de var bi tane beramusta oynuom. Magelerin damageler gdidince bıraktım charı, satcam elixiri kaç para istiyim? ALAKA=00[signature][hline]adınızı soyadınızı büyük harflerle aralarda boşluk bırakarak 3130 a yollayın sizin yerinize biz namaz kılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar