erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 arkadaşlar malesya serverinde eylenmek için assasian açtım ve hepsini explorea verdim şu an lvl 25im ve light feet açıldı lvl 30 da 400 defans açılcak:D[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FR_ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 60 olunca da 800 defansla gezersin, bende warrior olup full passion mu versem acaba? :-D[signature][hline]Char:_FR_ Server: Beramus Lvl: 57 Clan: Eagles(daaldı lan nooldugunu annamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 valla ha super olur dimi adma ta vurcak 800 defans bazıon adamdan çıkan ses höönkk:D:D:D[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 e hadi bu konu büyür diye düşünmüştüm.düşünsenize ya bi 800 defans adam sana vuruo giden cana pot bile basmıosun.sadece minor basıon:Dmuahahahaha[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 minor derken? 10 hp lik potlar ne gune duruo wormlardan dusurduum :D[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 doğru dicemde 10 hplik pot varmıki yafs benim bildiim o 30luk diilmi :S :D[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ne biliim bırakalı 2 aydan fazla oldu o ince ilk verdii potlar kac hp verio hatırlamıom :D[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bende tam bilmiom:Dama abi harbiden düşünemiom ya öle olsa hiç bi warriordan korkmam ki ben kaç damage verir acaba 50 75 50 35 60 böle bişeyle karşılaşırım heralde warriordan böle olursa assasiandanda 300 sonrada 200 falan heralde:D[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 çok mu önemli ???[signature][hline][Bayrakları Bayrak Yapan Uğruna Dökülen Kandır] Beyaz Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 yaf diilde yinede sadece bi hayal edin dedim.yakında passionu denicem hatta şimdide deneyebilirim nasısa bunda lightfeet çıktı bile:D[signature][hline]artık okullar açıldı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar