Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

malesya serverinde eylence

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar malesya serverinde eylenmek için assasian açtım ve hepsini explorea verdim şu an lvl 25im ve light feet açıldı lvl 30 da 400 defans açılcak:D[signature][hline]artık okullar açıldı:(
Mesaj tarihi:
60 olunca da 800 defansla gezersin, bende warrior olup full passion mu versem acaba? :-D[signature][hline]Char:_FR_
Server: Beramus
Lvl: 57
Clan: Eagles(daaldı lan nooldugunu annamadım)
Mesaj tarihi:
e hadi bu konu büyür diye düşünmüştüm.düşünsenize ya bi 800 defans adam sana vuruo giden cana pot bile basmıosun.sadece minor basıon:Dmuahahahaha[signature][hline]artık okullar açıldı:(
Mesaj tarihi:
minor derken? 10 hp lik potlar ne gune duruo wormlardan dusurduum :D[signature][hline]vampire oyunu:
vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki:
-sabah ola hayır ola

taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir:

dm: baca cok dar, sigmiyorsun
buyucu: invisible olup tekrar deniyorum
Mesaj tarihi:
ne biliim bırakalı 2 aydan fazla oldu o ince ilk verdii potlar kac hp verio hatırlamıom :D[signature][hline]vampire oyunu:
vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki:
-sabah ola hayır ola

taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir:

dm: baca cok dar, sigmiyorsun
buyucu: invisible olup tekrar deniyorum
Mesaj tarihi:
bende tam bilmiom:Dama abi harbiden düşünemiom ya öle olsa hiç bi warriordan korkmam ki ben kaç damage verir acaba

50
75
50
35
60 böle bişeyle karşılaşırım heralde warriordan böle olursa assasiandanda 300 sonrada 200 falan heralde:D[signature][hline]artık okullar açıldı:(
Mesaj tarihi:
yaf diilde yinede sadece bi hayal edin dedim.yakında passionu denicem hatta şimdide deneyebilirim nasısa bunda lightfeet çıktı bile:D[signature][hline]artık okullar açıldı:(
  • Yeni Oluştur...