Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gs'ye Özel

lahoya

Öne çıkan mesajlar

Ya anlamadığım bir şey var dün akşamki maçta ;
1: volkan ve ergün neden ilk 11'de başlıyor
2:neden Hakan şükür yoq
3:Zafer neden bir kurtarıcıymış gibi son 15 dk giriyor
bence bu maçta bi yanlış varsa oda eric gerets sen tut ligde herzamanki kadroyla 1 beraberlik al kendi evinde tromsoya elen valla çıldıracam neyse her şeye rağmen RE RE RE RA RA RA GLATASARAY GALATASARAY CİMBOM BOM[signature][hline]ÖLÜMÜNE GALATASARAY
Sosyal ağlarda paylaş

Valla macı az bıraz ızledım hll olsun dedım adamlara uefa sıralamasında 80 takımın arasından 72 sıradalarmıs gs ıse 8. cı sıraymıs.Adamlar cıkıp aslanlar gıbı mucadele ettıler.Hakları olanı da aldılar ama gs ın bıran evel lıge konsantre olması lazım gecmıse sunger cekıp sampıyonluga odaklanmaları gerek artık.Tabııkı bu yonetım ıstıfa dıyerek degıl camıa olarak kenetlenerek olur anca....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CIRKINKRAL, 30 Eylül 2005 11:15 tarihinde demiş ki:
teknik direkterü kim getir di?

ah beb lucescu adam züper kupayı aldı gs yi şampiyon yaptı . gitti onlar fatih terim uğruna onu gönderdiler. ya neden ö... oluyor bazıları

Kesınlıkle katılıyorum.Tmm bıraz totorostu ama ıyı teknık dırektordu :) zaten ole olmasa Bjk ve Gs ı sampıyon yapıp Gs dan herkesın gıttıgı o uefa kupası alınmasından sonra Sampıyonlar lıgınde ceyrek fınale cıkartamazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dun gese taraftarlarını cok beyendım.Eskısı gıbı alı samı yenı cehenneme cevırdıler nerdeyse.Ama gese taraftarı basarıya endekslı takım desteklememelı kotu gunde takımının yanında olmalı.Korıdorda yonetıcılerle kavga etmısler.(kaynak:hurrıyet)
Maca gelınce 70. dk ya kadar geseye ınanıyordum ama sansızlık ofsayttan yenılen gol.
Ozhan canaydın tektekte adam acıkca anlattı elımzdekı ımkanlar dahılınde en ıyısını almaya calısıyoruz dedı adam.Bonservısı ya az olan yada hıc olmayan futbolcuları almaya calısıyoruz.
Geretse fazla kızmaya hakkınız yok sonucta adamın maca etkı edebılecek bır kulubesı yok.
Yazık oldu 15 yıl sonra ılk defa 1. turda elenmıs galatasaray.
p.s:Fatıh altaylı bu takımda yonetıcılık yaptı daha galatasaray demeyı ogrenememıs.Gaaasaray. :)
Sosyal ağlarda paylaş

kadromuz yok beyler .

bu hainz ne ise yarar ben anlamadim . ilici zaten hic anlamadim . bu adamlara verilen parayla dogru duzgun bir oyuncu alinamaz miydi diye dusunuyorum sonra aklima gs nin avrupada giderek dibe vuran imajı aklima geliyor .

maclar kaybedilebilir bu o kadar onemli degil ama yıllarin birikimi bir adimiz vardi artik o da yok . bundan sonra gs ye 1. kalite bir topcu zor gelir . zaten para yuzunden ribery vs rezil olduk lan dunyaya . paramiz olsa bile zor getiririz artik duzgun topcu .

yazik ki ne yazik . 10 senelik onca caba emek hersey bosa gidiyor basladigimiz yere geri donuyoruz .

EL SALLA EL SALLA BUYUK BASKAN EL SALLA
Sosyal ağlarda paylaş

iliç ne?heinz ne? diyorum bunlar nasıl transfer diyorum ama bu futbolcular yeni geldiği için birsey diyemiyorum. daha zamanları var diye düşünüyorum.
Ama bazı seyler için az zamann kaldı diye düşünüyorum.[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar
emin değilim..." (einstein)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
huun, 30 Eylül 2005 11:35 tarihinde demiş ki:
kadromuz yok beyler .

bu hainz ne ise yarar ben anlamadim . ilici zaten hic anlamadim . bu adamlara verilen parayla dogru duzgun bir oyuncu alinamaz miydi diye dusunuyorum sonra aklima gs nin avrupada giderek dibe vuran imajı aklima geliyor .

maclar kaybedilebilir bu o kadar onemli degil ama yıllarin birikimi bir adimiz vardi artik o da yok . bundan sonra gs ye 1. kalite bir topcu zor gelir . zaten para yuzunden ribery vs rezil olduk lan dunyaya . paramiz olsa bile zor getiririz artik duzgun topcu .

yazik ki ne yazik . 10 senelik onca caba emek hersey bosa gidiyor basladigimiz yere geri donuyoruz .

+1
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lahoya, 30 Eylül 2005 10:59 tarihinde demiş ki:
offf ya ne laf anlamaz adamsınız GS ye özelllllllllllll

GS'ye Özel!!!!!!!!!! birşey konuşmak istiyorsan ulraslan'ın forumlarında tartışabilirsin. Burda başlığa ne yazarsan yaz herkesin girmeye ve yorum yapmaya hakkı vardır. Tamam mı arkadaşımmmm!!!!1111!!1[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elektrot, 30 Eylül 2005 11:54 tarihinde demiş ki:
said:
CIRKINKRAL, 30 Eylül 2005 10:52 tarihinde demiş ki:
avrupadan bu sene bir dev silindi

Tek değil en azından, baksana GS gibi çok takım elenmiş favorilerden.
http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~14@nvid~638056,00.asp

Evet guclu takım yok clden gelecek takımlar onemlı.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür.
Sosyal ağlarda paylaş

6s ye özel burası lutfen pls b@plar.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lahoya, 30 Eylül 2005 10:59 tarihinde demiş ki:
said:
Smoke, 30 Eylül 2005 10:44 tarihinde demiş ki:
Ufacık tefecik bir hatırlatma yapayım,
giden kupa değil 2. tur oldu.

offf ya ne laf anlamaz adamsınız GS ye özelllllllllllll

Puaaa Koptum olaya gel[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...