Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 uygun bir fiyata performans acısından suan neler oneriniz lg toshiba? yada varsa baska marka test ettiginiz yada kullandıklarınızdan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 asus1608p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 nec 3540 80 ytl ye aldı arkadaş geçen hafta kutusuz al[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Genelde herkes "Nec" alın diyor, pek bi arıza çıkarmıyormuş.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Nec 3540-A kutulu 90m du.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 lg toshiba? dedigi gercegini bende dikkata almadan ... nec (3520 -3540.),asus,lg ..vb gibi markalarin etrafinda tercihlerini sirala derim ,fiyatlarda epey dusmus aslinda tam da zamani ( lg 4163 u 80 dolara almistim ocak ayinda simdi 55-60 dolara dusmus ..)[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 saolun gidip bir cırpı nec alıyım o zaman birde bu dvd de + - olayı felan nedir veya doubleside felan varmıs sanırsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: DynamicK, 29 Eylül 2005 10:40 tarihinde demiş ki: nec 3540 80 ytl ye aldı arkadaş geçen hafta kutusuz al Performansından memnun mu ? Ben de almayı düşünüyordum da karar veremedim.[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 nec konusunda karar verememe sorunu yok :) tomshardware forum.donaımhaber gibi sitelere gir çık direk bilgisayarcına koş al :) bakırköydeki andromeda iyi fiyata veriyor nec i bende bi eski modeli var oldukça memnunum umarım sorun cıkartmaz, ki alırken cok araştırmıştım genel tavsiye hep necden yana idi[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 3500 kullanıcısıyım ve cidden güzel bir ürün. bende aşlmadan önce ciddi bir araştırma yaptım ve aldığımda bile içim rahhatı.[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 En dandik ve en ucuzunu bilen var mı?Dandik olması şart değil en ucuzu olsun yeter. [Bu mesaj SadGamer tarafından 01 Ekim 2005 11:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Teşekkürler =)[signature][hline]Tomoe CusTodeM 3 Eylül 2005 01.10'da Rock'n Coke'da demiş ki: Oh be sonunda ağzıma birşey girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Değişmez gerçekler: :-p -Asus kullanıyorum çok memnunum. -Nec kullananların hiç birinden şikayet duymadım. -Lg kullandım sevmedim, sorun çıkardı. -dvd rw'lar yayılmaya başladığı andan itibaren asus ve nec öyle böyle değil gayet pis koymuştur farkı ve halada değişmemiştir bu. Bununla ilgili tartışmak cidden gereksiz gibi. Her yerde aynı şey yazıyor çünkü. Eminim şu anda patide bulunan 10milyon dvdrw konusunda da aynı şeyler yazıyordur.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Image Resizer - Resimlerinizi 3 adımda kolayca büyütün/küçültün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar