Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Staff attack pover

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Madem staff apsi büyü damageyi etkiliyor söyle bir sey yaptim(ke den önce) full str taki taktim attack poverim 140 gibi birşey oldu +6/48 viperla ama strleri taksamda çıkarsamda damage ayni vuruyor.Acaba diyorum aslında damageyi etkiliyen staffin apsi deilde türümü?
Mesaj tarihi:
ya sen mage değilmisin senin stryle ne alakan var pohahahahaha[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr
Nation : Karus
LeveL : 6x
Clan : ReactioN
Server : Ares
Class : Elemental Lord
Mesaj tarihi:
str ap artıo ama attack artımıo sadece daha fazla item pot fln taşıyabilyon ordaki ap artmasının bi espirisi fln yok yani[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 10+
Mesaj tarihi:
oha oha oha staff la ring karşılaştırıon .. no comment[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 10+
Mesaj tarihi:
ya aslnım sen magesin ya str senin için değil ki :D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr
LeveL : 6x
Clan : ReactioN
Class : Elemental Lord
Mesaj tarihi:
Aslında pet mage isen fena olmuyor. Elexir+8 ve 30 str bonus ile light blade 330-350 vuruyor, str bonus olmadan 250 civarı. 350 blade dmg ile alamıyacağın rogue yok, çoğu warriorda town çekiyor. (gerçi rice cake ler dupelandı mertlik bozuldu, bende paper oldum geçici bir süre ;) )[signature][hline]----------------
Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:90xxx
Mesaj tarihi:
Evet şaklaban character windowdaki atack powera yansımıyo ama etkiliyo.[signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum...

[Bu mesaj adonis tarafından 01 Ekim 2005 13:13 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...