Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Madem staff apsi büyü damageyi etkiliyor söyle bir sey yaptim(ke den önce) full str taki taktim attack poverim 140 gibi birşey oldu +6/48 viperla ama strleri taksamda çıkarsamda damage ayni vuruyor.Acaba diyorum aslında damageyi etkiliyen staffin apsi deilde türümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noth1ng Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ben bişi anlamadım ama[signature][hline]Sakın Tıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ya sen mage değilmisin senin stryle ne alakan var pohahahahaha[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 str ap artıo ama attack artımıo sadece daha fazla item pot fln taşıyabilyon ordaki ap artmasının bi espirisi fln yok yani[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 10+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 str attack poveri arttırır madem attack pover büyü gücünü arttırmıyor o zaman neden elixir tutuyo millet demekki attack poveriyla bi alakasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 oha oha oha staff la ring karşılaştırıon .. no comment[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 10+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 birde dex e ver belki dahada etkili olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ya aslnım sen magesin ya str senin için değil ki :D:D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 onu biliyoruz stafflardaki attack pover arttırmıyo gücünüzü başka bir sey arttırıyor stafin türüyle alakali[signature][hline]Arqas UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Aslında pet mage isen fena olmuyor. Elexir+8 ve 30 str bonus ile light blade 330-350 vuruyor, str bonus olmadan 250 civarı. 350 blade dmg ile alamıyacağın rogue yok, çoğu warriorda town çekiyor. (gerçi rice cake ler dupelandı mertlik bozuldu, bende paper oldum geçici bir süre ;) )[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:90xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Evet şaklaban character windowdaki atack powera yansımıyo ama etkiliyo.[signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum... [Bu mesaj adonis tarafından 01 Ekim 2005 13:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar