Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hoş bir blog olmuş. bir tek sitenin altındaki top list reklamları rahatsız ediyor.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: orc_lord, 19 Eylül 2005 21:31 tarihinde demiş ki: hoş bir blog olmuş. bir tek sitenin altındaki top list reklamları rahatsız ediyor. [signature][hline]http://www.turktekno.net http://forum.turktekno.net İnternet ve teknolojiye farklı bir yaklaşım için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Sigara özendiriliyo bu sitede yaa :-)[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yce Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 online ziyaretçi doğru, siteye 1700 kişi girdi dün :) övgüler için eyvallah,sitenin boş olduğu doğru çünkü dün açtık siteyi,çok boş gözükmesin diye de ben bişeyler yazdım artık sizden bekliyorum bişeyler her forum dolu olarak çıkmıyo anasının karnından dimi :)[signature][hline]civic tüm arabalarin kafasini ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 yok dıkış değil sanırım :) 6 Aktif Yurdum Insanı[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 iki günde boş bir siteye 7734 Ziyaretçi gelmesi biraz ilginç geldi bana.[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Lagara lugara lagara lugara lagara sigar sigara çay sigara diye bir Bulutsuzluk türküsü vardır. O geldi direkt aklıma. Keşke böyle ulvi isimli bir sitenin çok daha profesyonel bir işlevi olsaydı. Gerçi ne gibi profesyonel bir işlev bekliyorum ki? Saat 4.55 olmuş di mi? Olmuş. Tamam belli oldu bu postun niye böyle olduğu. [signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" [Bu mesaj Selamon tarafından 20 Eylül 2005 04:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Vatana millete hayırlı olsun :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 beki autohits türevi sitelre üye olmuştur buda bir olasılık[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 tütünzade ekrem efendinin mekanımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Kayıtlı kullanıcılar 8500 civari bişey gosteriyor..Bu site kaç yıllık ?[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar