qeqlic Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bugün goblin keserken yanıma biri geldi ben kesiyorum kutuları o topluyo ben kutu falan görmüyorum aynı partyde de değiliz nasıl oluyo anlamadım dikkat edin derim sadece yanında durması yetiyor adamın kutuları almak için sen öle bakıyon melül melül:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 party attıysa sana oyle bir bug olusuyor sen kabul etmesende kutular ona cıkmısdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Hadi bakalım hayırlı olsun vatana ve millete bakalım daha ne bug lar cıkıcak basımıza[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:Sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bu bug ko dan beri var. Block et adamdan uzaklas sonra devam et kesmeye.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 onu da yaptım ama yalan oldu be kanka block falan işlemedi ben kestim kaymağı o yedi:( sonra kaçtım tabi solucan kesmeye:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 ne buglar oldu yaw her bug saçımın bir telini götürseydi kel olacaktım yaf :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 knight empire oldu bug empire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 bu zaten vardi adam sana bir defa parti atarsa belli bir süre lootlayabilir kestiklni bu süre bazen baya uzar zaten dupe den büyük bugmu var oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar