Lineage Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Client i indirdim updateleri yaptim File check ettim zarar goren yada hatali dosya yok ekran cozunurlugunu ve bit'i duzenledim 1024...16bit (32De denedim) , kullanici ve sifremi girdim serverlari gordum Sectim birisini Fakat Baglanmiyor Hata vermiyor sectikten sonra pencere kapaniyor ama tık yok : ?? boyle bir sorun yasayan yada bunu nasil cozebileceyimi bilen var mi,?[signature][hline]Let's |2ock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bilgisayarıma sağ tık > özellikler > gelişmiş > performanstan ayarlar > veri yürütme engellemesi > ekle deyip ferentus klasöründeki exeleri tek tek ekle[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UoTurk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 lıne age 2 serverın adresı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 said: UoTurk, 30 Eylül 2005 00:07 tarihinde demiş ki: lıne age 2 serverın adresı ne line age 2 serverının mı ? :D kopar[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: T__T Server : Ares Lvl: 5x np: 6xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar