ehoca84 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 beyler oyunu bugün gördüm we aldım...önceden haberim yoktu ama gerçekten cok güzel bir oyun..Monkey Island i andıran grafikler(bana bayağı andırdı:Pp:))) ince espriler , gayet güzel cizim ve grafiklerle oldukça başarılı...bi deneyin hocam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ana yeni adventure oyunu çıkmış benim haberim yok :P[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ama ne yazık ki kuralsız bulamadığınız gözlemleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 http://www.pendulostudios.com/runaway/eng_index.htm arcane harbi sağlam oyun ya:)..hep sen mi tavsiye etcen bize:Ppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 OMG ! ulan evde para yok peeh yarını beklicez bu oyun deli bişe eyvallah hocam iyi tehşis :) alınır bu oyun[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ama ne yazık ki kuralsız bulamadığınız gözlemleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 evet hocam iyi gözüküo da...yine zor geldi bana ...ee uzun zaman oldu oynamayalı bir adventure adamakıll:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 bu da fena değil, bunun kadar olmasa da.. aynı firmadan bu arada bu oyun henüz çıkmamış :) eheh beni kasmaz bunlar şıp diye bitirirm kesin :P[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki: ama ne yazık ki kuralsız bulamadığınız gözlemleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 aha! 1 yıl önce fln çıkcakmı ne oldu diye sormuştum proje bitti fln demişlerdi süfer oldu valla:)[hline] Never was and never will be.. Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki: Çocuğu inventoryemi koyuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 çok alakasız itemlarla saçma puzzlelar varmış bunda ya, walkthroughsuz bitiren varsa helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar