Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hitler - Kavgam (e-Book)

Davion

Öne çıkan mesajlar

Tavsiye etmiyorum, okunması da gerekmiyor. Hitler'in kendi bile ön sözünde benimle aynı görüşü paylaşmayanlar beni anlamaya çalışmak için bu kitabı okumasınlar gibisinden birşeyler yazmıştır. Eğer Hitler'i merak ediyorsanız ciddiye alınabilir tarihi kaynakları, onunla aynı görüşü paylaşıp onun yolunda gitmek içinse kitabını okumalısınız.

Bunun dışında merak edip okumak/göz atmak daha farklı bir şey. Meraktan dolayı alınır, incelenir, okunur belki ama dediğim gibi illa okunması gibi birşeyin söz konusu bile olamayacağını düşünüyorum.

Son olarak e-book için teşekkürler. Çok merak etmiyorum ama arşiv hastalığımdan dolayı elimde bulunduracağım : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Image Resizer - Resimlerinizi 3 adımda kolayca büyütün/küçültün.

[Bu mesaj Zopik tarafından 29 Eylül 2005 14:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kitabı bir türlü bulamadım buralarda :/
Paylaştığın için teşekkürler
[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria)
Burning Legion

[Bu mesaj Sensible tarafından 29 Eylül 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KahnX, 29 Eylül 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
Bence güzel bi kitap yarısına geldim

hitlerin kim olduğundan çok nasıl düşündüğünü düşünce tarzını anlatmaktadır.bence bu kitabı okumamak bir kayıp.
izlemek daha buyuk bir etki yaratiyor insanda tabi bu benim dusuncem[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...