Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stat Poinler Int Str Dex Mp Hp ve magic İtemler Hakkında bilgi?


agunduz

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar level atladıkca çıkan stad pointleri Kıyafetleri giyebilmek(mege'im) için özellikle intelligente veriyorum fakat bunun bana fazlasının ne gibi faydası oluyor onu merak ediyorum. Vede Str Dex Int Mp Hp bunların bize ne gibi getirileri var bunların etkilerini Attach Defens olarak sayısal biçimde görebiliyormuyuz yoksa sadece oynarken mi belli oluyor. Bir diğer Şeyde Magic itemlerin bize verdiği +6inteligent veya+7 dexterity gibi +pointler eşya giyerken bir etkisi olmuyor beki ne işe yarıyor?
Lütfen yardım umarım anlatabilmişimdir
Teşekkürler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Str: Warrior Ve PriestLer için atack arttırır..
Dex: Rogueler için atack arttırır...
Mp: Mageler için atack arttırır...
Hp: Bütün KarakterLer için Hpyi yükseltır..
Int: Mana yı arttırır...
stat poıntdeki + olan kısımları zaten kullanmam mumkun dııL.. mesela mp stat pointin 220 +9mp küpe takıosun oluyor sana 220+9=229 atack arttırmakdan baska bırseye yaramıyor... yanı ıtem fılan gıyerken bu + lı olan kısmı gozardı etmen gerekıyor onlar sadece atack ıcın..
umarım yardımcı olabılmısmdır[signature][hline]Server: Diez
Character: Paladin
Level: 61
Np: 28xxx
cLan: EsCaPe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dediklerini yapmak için bütün experienc imi sıfırlamak için 1.5 milyon verdim ve yeniden magic power ve intelligente verdim fakat ne defensimde nede attack da sayısal bir değişme oldu.Sadece inteligent artarken mana kapasitesi arttı o kadar. Benim attack hala yerlerde geziniyor. Çaresini bilen yokmu acaba şimdi magic power itemler bulcam ama bana ne gibi bir faydası olcak onu bilmiyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

magelerde atak yazan yere bakmayacaksın. orda gözüken tek şey elindeki staffa göre fiziksel vuruş gücün .

sen magic power ve artıları ile ilgilen, zaten vuruşlarından göreceksin olayı .

uzun lafın kısası : magelerde atak power yazan yer bir anlam ifade etmiyor. kafan rahat olsun. önemli olan magic power. magic power ne kadar yüksekse o kadar fazla vurursun, kesin bir damage söz konusu değil .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok sağol fakat elimizde ki silahın büyüye nasıl bir etkii var mesela 50 lik stafla 60 lık sataf arasında büyü yaparken bayağı fark oluyor yada ben kılıç kullansam ve oda 60 lık olsa mesela o zaman durum ne olur bide mesela flame damage diyor bu ne kadar fayda sağlar. Bir diğer şeyde mesela ben flame atıyom lighning bonusun faydası olurmu. Cevabın için yeniden çok teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...