Davion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Dan Brown - Da Vinci'nin Şifresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Bu bi seri galiba. Yani öyle duydum. Bu kitap ilki mi oluyor ? Bu değilse ilki hangisi oluyor ? : )[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Image Resizer - Resimlerinizi 3 adımda kolayca büyütün/küçültün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 bi dijital kale vardı, bi de başka bişey vardı[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 e dosya şifreli ¿ site de pek gözükmüyor.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 şifre : www.insanizm.com Sitede daha bi çok e-book'a ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Dan Brown'un diger kitaplari Deception Point Angels & Demons Digital Fortress The Da Vinci Code Download http://rapidshare.de/files/4560464/DB_4BS_English.rar.html[signature][hline]Forum [Bu mesaj streamin tarafından 29 Eylül 2005 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 hayır seri değil.. hepsi birbirinden alakasız konular sadece davinci şifresi ile melekler ve şeytanlarda başkarakter aynı en son yazdığı ya melekler ve şeytanlar yada ihanet noktası ilk kitabı dijital kale hepsi güzel ama hepsinde aynı tip karakterler vs. yani hep birileri suçluymuş gibi gözükür kitabın sonuna kadar ama hepsinden başka birisi sorumludur.. ekşidende bakabilirsiniz.. hepsini okudum kitaların.. dijital kale.. bilgisayarla ilgili olduğu için okudum. yoksa ilk romanı ve aralarındaki en kötüsü ihanet noktası.. 2. kitabı şimdi hatırladım.. nasa uzay fln ilginizi çekerse okuyun. ama okuyun güzeldir bilgi birikimi oluyo. dan brownun en sevdiğim özelliklerinden birisi de bu. deli araştıra yapıyor ve kitaba yansıtıyor. gerçi bazı bazı abartsada gerçek payı yok değil kimisinde.. da vincinin şifresi... yazarın 3.kitabı. büyük sansasyon yaptı işte.. gayette güzel kitaptır. okunmalıdır... melekler ve şeytanlar.. burdada eski bi tarikat loan illumuantini halen underground bir biçimde devam ettiğidir.. ambigramlar* en ilginç tarafıdır kitabın.. en son ve en iyi kitabıdır diyebilirim okuyunuz.. not geçeyim: dijital kalede şifreleme sistemlerinin tarihinden falan bahsediyor.. yalnız türkçeleştirme berbat.. brute force attack, kaba kuvvet saldırısı olarak nitelendiriliyor. oha diyorum.. ayrıca aşırı gerçekdışı bir kitap. 3milyon tane işlemcili bi pc(personal computerlıktan çıkmış olsada) var. bunda freon diye bi soğutması sistemi falan kullanıyolar. ben 128bitlik şifreyi 5-10dk içinde çözmesi fln.. hikaye uçmuş ama sadece içeriği ilgi çekici... bu arada kitabı okurken konu ile ilgili olmayan bir sürü genel kültür şeysi öğreniyorsunuz.[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 şu çılgın türklerin ekitabını bulan duyan gören olursa pek bi sevinirim. bende 1000 den fazla türkçe kitap var. emule'de benim.ekitaplarim diye paylaşıma verdim. öyle aratırsanız bulursunuz. çok elzem bi arzunuz varsa ve bende varsa yolliyim rapide.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 said: emule'de [b]benim.ekitaplarim diye paylaşıma verdim. öyle aratırsanız bulursunuz. armra cidden eşşiz bir paylasimdi o ,ellerine saglik dostum iste bole sunumlarda ismini ekle ki dosyalara hic degilse seni anmış oluruz[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 teşekkür ederim :D isimler önemli değil okuyalım okutalım! dostlar saolsun![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bu e bookları ipodda dinleyebiliyormuyuz?[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuRb0 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Yok, öyle olmuyo ama illa ipodda kitap okuyacam dersen pdf dosyasını txt'e çevirip ipod sürücüsündeki notes kısmına atabilirsin. Tabi parçalayarak atmak daha güzel bi çözüm. Malum kitap ayıracı plugini yok ipodda =P[signature][hline]http://www.geocities.com/furb0_vf/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuRb0 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 O dinlenebilen kitap olayı audio book diye geçiyo ayrıca.[signature][hline]http://www.geocities.com/furb0_vf/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Zopik, 29 Eylül 2005 21:30 tarihinde demiş ki: Bu bi seri galiba. Yani öyle duydum. Bu kitap ilki mi oluyor ? Bu değilse ilki hangisi oluyor ? : ) ya sadece melekler ve şeytanlarla da vinci şifresi birbiriyle bağlantılı. olayların gelişme sırasına göre önce melekler ve şeytanlar geliyor. ama hanigisini okursan oku ilk kitabı okuduğunda büyüleniceksin, ikincisini okuduğunda ise bu kitap ilk okuduğumla çok benziyor diyeceksin. ben ilk da vinci şifresini okumuştum mesela.[signature][hline]Biziz | Değiliz Viktor, 30 Eylül 2005 23:20 tarihinde demiş ki: nasıl yazdıgım bır benı ıl gıl en dırır%6 :..:**???sdf*s ıstersem us edlıkes elıb mırazay hebele hubele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bütün kitapları birbirine benziyor [spo1=dijital kale] hatta en son okuduğum dijital kale de o patronu anlatış tarzında bu herifte bi şeyler var hadi bakalım dedim ve nitekim çıktı[/spo][signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExhaulteD Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Yanlis bilgi vermissiniz siralama soyle 1-Melekler ve Seytanlar 2-Da vinci code 3-Dijital kale 4-Deception Point Melekler ve seytanlar ile Da vinci code birbiriyle baglantili Melekler ve seytanlar da vinci nin 1 sene oncesini anlatiyo[signature][hline]fastreload, 29 Haziran 2005 00:36 tarihinde demiş ki: metin alkol al Gurbetci Pati]Gurbetci Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar