nindalf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Merhaba; Nomad Muvo'mu USB ile bilgisayarıma bagladığım zaman xp nomad i görmüyo, tanımıyo. Eskiden böyle bir sorun yoktu. Aynı portta başka bir aygıtı tanıyor. Örnek olarak aynı sistemde çalışan fotograf makinası yada cep telefonunu. Diyer portlarıda denedim hepsini denedim. Olmuyor. Sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir patiler ?[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Beni delirten sorun. Çözümünü buldum ama uygulayamadım. Allah şimdiden kolaylık versin. Büyük bir ihtimalle driver i tanıtmak için el ile vb. yollar ile her yolu denediysen ve hala win xp görmediyse. Sorun psu'n daki güç yetersizliğinden kaynaklanıyor. Her şeyi dene. Anakartın güncel usb sürücüleri 2.0 sürümünü yükle. Bios'tan ayarlarına bak.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mavi bende senin konuyu arıyordum refere edecektim sen geldin benden önce :)[signature][hline]www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ya hertürlü update'leri yaptım mavi.. Öyle böyle değil yani. Yaklasık 400 mb update yukledim alakasız programlar falan da söyle makinaya update günü yaptım resmen. Güç beslemesinde sorun oldugunu sanmıyorum cünkü PSU yeteri kadar iyi. Sorunun donanımda oldugunu sanmıyorum makinanın en ufak bir parcasını uzun uzun dusunerek kurdum. Donananım uyumu %100000 :) Başka bir neden olabilirmi sizce ya delircem saclarımı yolmaya basladım. 1 ay oncesine kadar hiç sorun yoktu ya takmadan görüyodu wallahi :( :( :([signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Ragnar, 01 Ekim 2005 00:24 tarihinde demiş ki: Mavi bende senin konuyu arıyordum refere edecektim sen geldin benden önce :) Benim sorunun çaresi var ama bi el atamıyorum PSU değiştir çok uzun iş sorma hocam ya.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 nindalf, el ile tanıtmaya falan çalıştın mı donanım mı ?[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Taşınabilir hdd olarak göstermeye calısıyorum yemiyo baska bir aygıta zaten uymaz ...[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar