Alo-matik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 http://www.free-codecs.com/Media_Player_Classic_download.htm daha önce aramıştım netten biraz bulamamıştım şimdi codec falan ararken buldum. windows media player 9 ve 10 çok yavaş açılıyo bende sizde de öylemi bilmiyorum ama öyleyse ve eskiye dönmek istiyosanız benim gibi buyrun. (rahat ettim valla space e basınca filmin pause olması ne güzel bişey ya)[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Her ihtimale karşı yüklü duruyor bende.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 başka programa gerek yok açıkçası.. bir de altyazı işi hallolsa süper olurdu.[signature][hline]oasis.gen.tr Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bs player[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 dosya installer olarak değil exe olarak indirdiği için koyacak yer aradım C:Program FilesWindows Media Player ye koymaya karar verdim baktım orda aynı iconlu Mplayer2 var. başlığı boşuna açmış oldum kısacası gerçi bu verdiğim codec bulamayınca internetten arama seçeneği sunuyo. Deepnote: fastreload saol duymuştum ama arayınca bulamamıştım paticikten arattım sayende, buldum.[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hem ufak hemde kaliteli bi player usludur kaynak harcamaz pek[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar