Cermy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 evet arama yaptım 2 tane topic buldum fakat ikiside uplayamıyacağım kadar eski. şimdi poster yapmaya niyetlendim ben :) diğer topiclerden okuduklarım sonucu nerelerde yapıldığına dair biraz fikrim var. fakat sorularımda var bilenlere =) . benim elimdeki bu resim paintte 10 larca resimin birleşiminden oluşan yaklaşık 2000x3000 pixel bişey. şimdi bunun kalitesi nasıl olur hiç bi fikrim yok. bide diğer topicte bi arkadaş dpi'lardan bahsetmiş. sanırım 81dpi oluyo paintte yapılan resimler. kısaca pek bişey bilmiyorum yardımcı olursaniz ssevirim. simdiden teşekkurler.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 300dpi olsun kalite için pixelleri cm cevir. daha büyük olursa poster görüntü buzulacaktır.[signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 dpi nası değiştirilir? cm de aynı şekilde? ölçüler nedir nasıl yapmalıyım vs?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Tik tk.. tik [signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. [Bu mesaj Riehn tarafından 30 Eylül 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 2. linke zaten baktım aramada fakat uplayamıyorum. dpi 81x81 den nası yükselticem? mspaintle yaptım sonuçta resmi. boyutuda sölemiştim 2000x3000.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bence git bir fotokopiciye orda yapsınlar posterini hemen en temizi[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 iyi ama bahsettiğin olayı onlara nası yaptırıcam ki. şimdi yaklaşık 50-60 resmi teker teker birleştirdim ben bu resimde, kimisini cropladım kimisi resize. adama bunları birleştir diyememki. hem benim düzenim farklıdır onunki farklı yani.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar