Valkr Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Arkadaşlar ben kablo net e geçmeyi düşünüyorum fakat bunun kurulumu,sabit ücreti ve modemi filan ne kadara patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 birgün geliyo booom diye patlıyo bunlar (: şaka bir yana ilk üye olduğunda fatura 2 katı geliyo sanırm ilk ay gelmemişti 2. ay gelmişti aylık 60 milyon 25 milyon Kablonet den geliyor , 35 milyon TTNetden , eder 60 yani modem de kampanya var bak derim fiyat bilemyicem www.kablonet.com[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 geçebiliyorsan geç dial uptan iyidir derim[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Kablo alsan bi türlü almasan bi türlü. Bazen çıldırtıyo adamı ama dialup dan çok daha iyidir diye düşünüyorum.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 ama fatura ve dl bakımından dial sux bizimki lüks dial up gibi download ı düşük 7gün 24 saat internet var aylık dial up ın 5te 1 i kadar fatura ödüyoruz ve pahalı bir modemimiz var... 1-2 haftada bir sorun çıkarır bazen telekomdan kaynaklanan sorunlar olur ve bunun sonucunda bol bol beddua edilir telekomdakilere... işte türkiyedeki kablonet budur.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | [Bu mesaj XaYd3r tarafından 25 July 2003 06:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar