JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Yaw arkadaşlar daha önce konu açılmış ama doğru düzgün cevap verilmemiş.. bugün cz'ye giderken knight hata verdi kapandı oyun ve yaklaşık 5 saatten veri aynı hatayı alıyorum loading information %10'da takılıyor ve oyun kapanıyor oyunu sildim tekrar yükledim düzelmedi makineye format attım gene düzelmedi.. cafeye gittim ve oradan denedim ordada aynı hatayı verdi.. sadece kendi charımda hata veriyo digerleri gayet iyi ... bu nasıl bir hata anlamadım valla .. bunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 soğuk su iç ve yarını bekle[signature][hline]adınızı soyadınızı büyük harflerle aralarda boşluk bırakarak 3130 a yollayın sizin yerinize biz namaz kılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 boşuna formatlamışsın ve kafeye para ödemişsin :D bayağı bir bekledikten sonra düzeliyor. sallıyorum ama tarama yapıyor olabilirler.[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 dupe taraması olsada birşey bulamazlar +8 wizardımı kendim yaptım zaten armorlarıda kendim upgrade ettim takı olarakta aşırı birşey yok.. bekle babam bekle bu ne ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: JoNyBLaCk, 30 Eylül 2005 23:36 tarihinde demiş ki: Yaw arkadaşlar daha önce konu açılmış ama doğru düzgün cevap verilmemiş.. bugün cz'ye giderken knight hata verdi kapandı oyun ve yaklaşık 5 saatten veri aynı hatayı alıyorum loading information %10'da takılıyor ve oyun kapanıyor oyunu sildim tekrar yükledim düzelmedi makineye format attım gene düzelmedi.. cafeye gittim ve oradan denedim ordada aynı hatayı verdi.. sadece kendi charımda hata veriyo digerleri gayet iyi ... bu nasıl bir hata anlamadım valla .. bunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin bazen banada oluyo ancak 2-3 saat sonra hep düzelio[signature][hline]adınızı soyadınızı büyük harflerle aralarda boşluk bırakarak 3130 a yollayın sizin yerinize biz namaz kılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FR_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 direk exe dosyasından diil de launcherdan start'a basarak girmeyi dene. Bi ara bana da olmuştu oyle yapıodum giriodu[signature][hline]Char:_FR_ Server: Beramus Lvl: 57 Clan: Eagles(daaldı lan nooldugunu annamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: CaDoBaBa, 30 Eylül 2005 23:39 tarihinde demiş ki: said: JoNyBLaCk, 30 Eylül 2005 23:36 tarihinde demiş ki: Yaw arkadaşlar daha önce konu açılmış ama doğru düzgün cevap verilmemiş.. bugün cz'ye giderken knight hata verdi kapandı oyun ve yaklaşık 5 saatten veri aynı hatayı alıyorum loading information %10'da takılıyor ve oyun kapanıyor oyunu sildim tekrar yükledim düzelmedi makineye format attım gene düzelmedi.. cafeye gittim ve oradan denedim ordada aynı hatayı verdi.. sadece kendi charımda hata veriyo digerleri gayet iyi ... bu nasıl bir hata anlamadım valla .. bunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin bazen banada oluyo ancak 2-3 saat sonra hep düzelio valla 7-8 saat oldu en son saat öğleden sonra 3'te girmiştim saat gecenin 11'i hala giremiyorum inşallah yarına düzelir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 a2 ye gir el morad castle veya luferson a git select char yap a1 e geç problem düzelmeli[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Necro, 30 Eylül 2005 23:41 tarihinde demiş ki: a2 ye gir el morad castle veya luferson a git select char yap a1 e geç problem düzelmeli bütün serverlarda aynı hatayı veriyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 İyi Geceler o zmn. :)[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 eskiden 1%de takılırdı[signature][hline]Kargalar sürüyle, Şahinler yalnız uçar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar