Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Loading İnformation %10 hatası

JoNyBLaCk

Öne çıkan mesajlar

Yaw arkadaşlar daha önce konu açılmış ama doğru düzgün cevap verilmemiş.. bugün cz'ye giderken knight hata verdi kapandı oyun ve yaklaşık 5 saatten veri aynı hatayı alıyorum loading information %10'da takılıyor ve oyun kapanıyor oyunu sildim tekrar yükledim düzelmedi makineye format attım gene düzelmedi.. cafeye gittim ve oradan denedim ordada aynı hatayı verdi.. sadece kendi charımda hata veriyo digerleri gayet iyi ... bu nasıl bir hata anlamadım valla .. bunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
JoNyBLaCk, 30 Eylül 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
Yaw arkadaşlar daha önce konu açılmış ama doğru düzgün cevap verilmemiş.. bugün cz'ye giderken knight hata verdi kapandı oyun ve yaklaşık 5 saatten veri aynı hatayı alıyorum loading information %10'da takılıyor ve oyun kapanıyor oyunu sildim tekrar yükledim düzelmedi makineye format attım gene düzelmedi.. cafeye gittim ve oradan denedim ordada aynı hatayı verdi.. sadece kendi charımda hata veriyo digerleri gayet iyi ... bu nasıl bir hata anlamadım valla .. bunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin
bazen banada oluyo ancak 2-3 saat sonra hep düzelio[signature][hline]adınızı soyadınızı büyük harflerle aralarda boşluk bırakarak 3130 a yollayın sizin yerinize biz namaz kılalım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CaDoBaBa, 30 Eylül 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
said:
JoNyBLaCk, 30 Eylül 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
Yaw arkadaşlar daha önce konu açılmış ama doğru düzgün cevap verilmemiş.. bugün cz'ye giderken knight hata verdi kapandı oyun ve yaklaşık 5 saatten veri aynı hatayı alıyorum loading information %10'da takılıyor ve oyun kapanıyor oyunu sildim tekrar yükledim düzelmedi makineye format attım gene düzelmedi.. cafeye gittim ve oradan denedim ordada aynı hatayı verdi.. sadece kendi charımda hata veriyo digerleri gayet iyi ... bu nasıl bir hata anlamadım valla .. bunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin
bazen banada oluyo ancak 2-3 saat sonra hep düzelio

valla 7-8 saat oldu en son saat öğleden sonra 3'te girmiştim saat gecenin 11'i hala giremiyorum inşallah yarına düzelir[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...