Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online Mondain’s Legacy bakın bi yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ultima Online Mondain’s Legacy şu anda oynanan oyun bumu. bunu indirirsem yada bulursam oynayabiliyomuyuz arkadaşlar yani bi iki çeşitmiş bu oluyomu bi yardım ederseniz sevinirim[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ben server dan bahsetmiyorum ya bu uo sizin oynadığınız ne yada uo mondains legacy oluyomu yani hepsi aynımı,
mondains legacy i yüklersem girebiliyormuyum oyuna[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu konuda hiç bir bilgisi olun yokmu acaba Ultima Online Mondain’s Legacy nedir bilen yok mu ya? acele bilgi lazım bunu yükleyince oynuyubiliyormuyuz .?

:(:(:([signature][hline]
Mesaj tarihi:
ya baba yeniyim bilmiyorumki server falan san hengi serverdasın bende ondayım o zaman :) kullanabilirmiyim yani bunu buda olur dimi oynayabiliriz yani ?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
vay abicim o olur demen varya öğle bi rahatladım ki oynayabilecez o zaman abicim burda bulamadık oyunu internetten uğraşıyoruz ne yahılom anlayın biraz da benim halimi teşekkür ederim valla şimdi bi server bulmak lazım :):)[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Buldum bea sonunda oyunu tamamdır yükledik ama şimdi otomatik update yapıyo çok uzun sürüyo bide 30-35 dakka oldu sanırım bide bi server buldum nebula adında çok iyimiş ...[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...