sonique Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Ultima Online Mondain’s Legacy şu anda oynanan oyun bumu. bunu indirirsem yada bulursam oynayabiliyomuyuz arkadaşlar yani bi iki çeşitmiş bu oluyomu bi yardım ederseniz sevinirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Hangi server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ben server dan bahsetmiyorum ya bu uo sizin oynadığınız ne yada uo mondains legacy oluyomu yani hepsi aynımı, mondains legacy i yüklersem girebiliyormuyum oyuna[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Arkadaşlar bu konuda hiç bir bilgisi olun yokmu acaba Ultima Online Mondain’s Legacy nedir bilen yok mu ya? acele bilgi lazım bunu yükleyince oynuyubiliyormuyuz .? :(:(:([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Hangi serverda olduğunu söylersen ona göre birşeyler söyleyebilirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ya baba yeniyim bilmiyorumki server falan san hengi serverdasın bende ondayım o zaman :) kullanabilirmiyim yani bunu buda olur dimi oynayabiliriz yani ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 olur[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 vay abicim o olur demen varya öğle bi rahatladım ki oynayabilecez o zaman abicim burda bulamadık oyunu internetten uğraşıyoruz ne yahılom anlayın biraz da benim halimi teşekkür ederim valla şimdi bi server bulmak lazım :):)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ya bana bi beleş server önerebilirmisiniz türk olursa daha bi memun olacam :):([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonique Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Buldum bea sonunda oyunu tamamdır yükledik ama şimdi otomatik update yapıyo çok uzun sürüyo bide 30-35 dakka oldu sanırım bide bi server buldum nebula adında çok iyimiş ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar