Fatihin_Fedaisi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Arkadaşlar bu oyunu oynarken hepimizin başına öyle yada böyle bazen kendini bilmez biriki kişi yüzünden makinayı kırasımız geliyordur. Kimi ks yapar uyarınca küfür eder. Kimi eşya çalar. Kimi dolandırır. Kimi hile hack kullanır. Kimide aptallığı yüzünden ölüp xp kaybetmemizi ve delirmemizi sağlar. Benim şahsi düşüncem eğer olumlu karşılanırsa bu topiği sabitleyip aşağıdaki örnekle bizi sinir eden kişileri burada teşhir ederek hem dışlar hemde bir şekilde paticik ailesi olarak derdimizi paylaşmış oluruz. Paylaşım yaparken size kötülük yapanın önce serverı sonra ırkını sonra nickini ve bir resimlede ne yaptığını anlatarak konuyu özetliyebiliriz. İlk benden olsun. Server : Usko / Ares Irkı : Human Nicki :ARESSS Konu : Skill Bug kullanıyor uyarınca küfür ediyor. [spo1=Burda Nova Atarken.][/spo] [spo2=Burda Novayı Atıyor.][/spo] [spo3=Flame Nova Atması İçin Gazlıyorum.][/spo] [spo4=Burda da Attığını Söylüyor.][/spo]Not : Lütfen yorum değilde paylaşım yapalım. Yani başınızdan geçeni burada yayınlıyarak diğer arkadaşları uyaralım.[Bu mesaj Fatihin_Fedaisi tarafından 30 Eylül 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatihin_Fedaisi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Yine bir resim Ko zamanında daha yeniydik. Bu adam lure yapıp sonrada görünmez olup milleti yatırmayı alışkanlık haline getirmişti. Defalarca resmini gönderdim ilgilenen olmadı. Şimdi neler yapıyor bilmem. Server : Usko / Ares Irkı : Human Nicki : ebonknights Konu : Lure yaparak milleti yatırıyor. [spo1=Umarım Size Yapmamıştır.][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 şu son resimdeki adam manyakmı salak mı lan kendi ırkından adamları hiç olmadık yere öldürtüyor bide clan kurmuş[signature][hline]adınızı soyadınızı büyük harflerle aralarda boşluk bırakarak 3130 a yollayın sizin yerinize biz namaz kılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar