Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 valla teşekkürler. Bunu bulmuştum galiba da İstanbul civarı olan + biraz daha uczu yer arıyordum ama sanırım buradan alacağım. edit: Düşündüm düşündüm, ebay.com dan 85 liraya kargo dahil aldım. Infusion ZI/O excel'i. oh mis kişisel kullanım için ötv,kdv,vs.'siz basket topu. ooooh mis mis.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Top güzelmiş ama, bizde paticik maçları için alalım.
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 aha top bu; amazon.com link Tek sorunu çabuk yıpranması ve zemine göre çok toz tutması. Bazı sahalar polimer bazlı bir kaplamaya sahip. Bunlarda kayıyor elden. Onun dışında en iyi I/O toplarından. Hem deri hem de derin kanallı. Asfalt, beton tarzı normal outdoor sahalarda süper oynanıyor.
sercio678 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 bizim arkadaş spalding top almıştı.mavi bişeydi...6 sene dayandı top ve gözümüzün önünde topun üstünden(abartmadan söylüyorum) tır geçti ve top hala sapasağlam.topun tabii dişleri eridi,birazda çatlaklar var yüzeyinde,ama gayet oynanabilir durumda
yav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 aah ah molten topum vardı benim ufakken çin'den felan gelmişti elemanın teki denize kaçırmıştı sırıtmıştı bi de üstüne :(
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 bende mavi spalding top var houston rocckets amblemi fln var.. haftada bi,r çıkıp sahada kimse yokkken panyeye iki atıp eve dönüyorum
sercio678 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 bence nike al,spaldingte iyi ama verdiğin paranın karşılığını almak istiyosan nike al
Burax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mathias said: aha top bu; amazon.com link Tek sorunu çabuk yıpranması ve zemine göre çok toz tutması. Bazı sahalar polimer bazlı bir kaplamaya sahip. Bunlarda kayıyor elden. Onun dışında en iyi I/O toplarından. Hem deri hem de derin kanallı. Asfalt, beton tarzı normal outdoor sahalarda süper oynanıyor. al olm en kalitelisinden al, para işini de merak etme, sen ödersin :P okul açılıyor, her zaman dediğimiz gibi düzene sokalım şu basket işini (max:3 maç yapıoz, sonra 1 2 ay ara, sonra tekrar düzene sokalım, sonra 3 maç daha :P)
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 o mavi spalding toptan bende de vardı lan, herkeste varmış. ondan önce de mavi kırmızı adidasım vardı teey kabak olana kadar oynamıştık onla. ama molten iyidir top konusunda. orda burda sponsorların para basıp kullandırdığı toplara bakmamak lazım.
Öne çıkan mesajlar