Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düzgün Basketbol Topu ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla teşekkürler. Bunu bulmuştum galiba da İstanbul civarı olan + biraz daha uczu yer arıyordum ama sanırım buradan alacağım.

edit:

Düşündüm düşündüm, ebay.com dan 85 liraya kargo dahil aldım. Infusion ZI/O excel'i.

oh mis kişisel kullanım için ötv,kdv,vs.'siz basket topu.

ooooh mis mis.
Mesaj tarihi:
aha top bu;
amazon.com link

Tek sorunu çabuk yıpranması ve zemine göre çok toz tutması. Bazı sahalar polimer bazlı bir kaplamaya sahip. Bunlarda kayıyor elden.

Onun dışında en iyi I/O toplarından. Hem deri hem de derin kanallı. Asfalt, beton tarzı normal outdoor sahalarda süper oynanıyor.
Mesaj tarihi:
bizim arkadaş spalding top almıştı.mavi bişeydi...6 sene dayandı top ve gözümüzün önünde topun üstünden(abartmadan söylüyorum) tır geçti ve top hala sapasağlam.topun tabii dişleri eridi,birazda çatlaklar var yüzeyinde,ama gayet oynanabilir durumda
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Mathias said:

aha top bu;
amazon.com link

Tek sorunu çabuk yıpranması ve zemine göre çok toz tutması. Bazı sahalar polimer bazlı bir kaplamaya sahip. Bunlarda kayıyor elden.

Onun dışında en iyi I/O toplarından. Hem deri hem de derin kanallı. Asfalt, beton tarzı normal outdoor sahalarda süper oynanıyor.

al olm en kalitelisinden al, para işini de merak etme, sen ödersin :P

okul açılıyor, her zaman dediğimiz gibi düzene sokalım şu basket işini (max:3 maç yapıoz, sonra 1 2 ay ara, sonra tekrar düzene sokalım, sonra 3 maç daha :P)
Mesaj tarihi:
o mavi spalding toptan bende de vardı lan, herkeste varmış. ondan önce de mavi kırmızı adidasım vardı teey kabak olana kadar oynamıştık onla.

ama molten iyidir top konusunda. orda burda sponsorların para basıp kullandırdığı toplara bakmamak lazım.
  • Yeni Oluştur...