Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Beyler ya ben kabızım ya da anadolu yakasında düzgün spalding basketbol topu satan yer yok. Eğer şöyle 80-100 milyon civarı satılan spalding topların olduğu bir yer biliyorsanız lütfen söyleyin de gidip alayım. Elimde 3-4 senelik bir tane var, dayım amerikadan getirmişti ama artık top sürtünme katsayısı k= 0.01 şeklinde olduğu için basketbol topu olmaktan çıktı, tübitakta deneylik oldu.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 1-nikelar da fena değil.alabilirsin istersen boynerden fln. 2-ben en son caddedeki spor mağzasında görmüştüm.hm nası tarif etsem. divan varya. onun sokağı değil ondan önceki sokak(trafiğe göre önceki). orada büyük bir spor mağzası var ordan aldım[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 80-100 milyona alınacagına tos are us daki toplar gibi 5-10 milyonluk olanlardan alırsın 6 ay 1 sene kullanır sonra şutlarsın daha iyi bence tutki aldın 100m a bi top oynarken biyere fırladı serserinin teki götürdü ne oldu :)[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Spalding bildiğim kadarı ile fiba standartlarından küçük bir top. Ben Nike'ın ve Adidas'ın salon toplarını kullanıyorum. Salon içinde kullanacaksan özellikle Adidas'ın grip modellerini tavsiye ederim. Aslında Nike 5000 serisi de fana değil ama subaplarında sorun yaşadık bir kaç defa. Eğer bulabilirsen Molten'in Euroleague'de kullandığı topta çok güzel gibi en azından göz zevki veriyor. Dynamick'in dediği gibi dış mekanda kullanacaksan alabildiğin en ucuzu herzaman daha iyidir.
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 spalding toplardan kadıköyde her yerde satılıyo.. ama bence de gidip 80 100 ytl verecegine daha başka toplarda alabilirsin..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 bide salon spaldingiyle sokaklarda oynarasan top ole olur tabi..[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 nike'tan alabilirsin çok kral toplar var.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 1- Spalding-Molten farketmez. Spaldin küçük falan da değil ayrıca . Offical size resmen işte :) 2- 4 yıllık top ölsün bir zahmet I/O topuydu zaten. Indoor değildi sırf. 3- Ucuz top almak isteseydim çooktan almıştım ama hakkaten kötüler. 4- Buralarda pek serseri bulunmuyor 80 milyonluk topu çalacak. Çünkü ya Yeditepe Uni'de oynarım ya da bizim sitede Nike her tarafta var ama çok beğenmemiştim. Olmazsa ondan alacağım. Neyse .. Halen spalding-molten satan bir yerin tam açık adresini talep etmekteyim !!![signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2005 TBF Bursa Temsilciliği olarak biz Bursa bölgesindeki resmi basketbol toplarımızı aşağıdaki adresten getirtiyoruz. ENDER SPOR (AKSEL SPOR) EVREN MAH., GULBAHAR CAD. NO. 30, GUNESLI-ISTANBUL, TURKEY TEL: (90+212) 630 0063, 630 0064, 630 0065; FX: 630 0067
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Mathias, 01 Temmuz 2005 20:47 tarihinde demiş ki: 1- Spalding-Molten farketmez. Spaldin küçük falan da değil ayrıca . Offical size resmen işte :) 2- 4 yıllık top ölsün bir zahmet I/O topuydu zaten. Indoor değildi sırf. 3- Ucuz top almak isteseydim çooktan almıştım ama hakkaten kötüler. 4- Buralarda pek serseri bulunmuyor 80 milyonluk topu çalacak. Çünkü ya Yeditepe Uni'de oynarım ya da bizim sitede Nike her tarafta var ama çok beğenmemiştim. Olmazsa ondan alacağım. Neyse .. Halen spalding-molten satan bir yerin tam açık adresini talep etmekteyim !!! anlattık o kdar ya[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 bende adidas var çok memnunum 4 yıldan beri kullanıyorım.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Cadde'de gezmedeiğim yer kalmadı. Gene de yok yok yok. Hatta gidip Sirkeci tarafındaki ana şubelere bakmamı söylediler. Üşeniyor insan tabi :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Rush Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Molten rulzdır tbl de oynanıyor.Bizde maçları onla yapıos güzel top.Spaldinge boş boş para verme yani.[signature][hline]I Love This Game !
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 iğrenç bir top o ya[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı
Rush Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 nesi iğrenç abi tblde kullanılıo ben çok seviom valla.[signature][hline]I Love This Game !
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 olabilir tabi..gerçi benimki biraz psikolojik.bir basketbol official topunun öyle gereksiz iki renkte ve o saçma dizaynda olmasına baştan kılım ben[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı
beybin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 istiklal caddesi-nike[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Kadıkoyde Turkmen de var guzel toplar oraya bakabılırsın..fıyatları da fena degıl
Drenor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Valla ben heralde tam olarak hatırlamıyorum ama Antalyada çarşi magazasında gormustum 75 YTL mi 100 YTL mi neydi yani sana kısaca diycegim yer Migros gir migros'a Mutlaka vardır orada.[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 eğer hala almadıysan http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryid=19020 süper spaldingler var...
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 moltenin eurolig topu cok guzel enderspor die bi mağazada gordum gercek kullanılanı 120 küsürdü ama cok guzek bi top
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 valla almadım, belki burdan alabilirim. sağolasın, aklımdan geçmezdi :)
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Evet efendim bu top da öldü Spalding Infusion ya da ZI/O excel topunu arıyorum. İstanbul çevresinde satan yer var mıdır. 100-120 lira filan olması lazım max.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 İnsanın 5 sene önce yazdığı konuyu hatırlayıp konu açmadan kaldığı yerden devam etmesi taktir edilesi, sana benden (tu) http://www.baskethane.com.tr/urun_detay.asp?pid=392
Öne çıkan mesajlar