Mavi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Daha önce msn'de böyle bir probleme hiç rastlamadım veya bir yerlerde okumadım. MSN Messenger'i silip tekrar kurmuşsundur büyük ihtimalle yeni bir mail adresi alıp kişi listeni o adrese taşımayı dene. Kolay gelsin.[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 cok ılgınc valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 aynı şey ben de var.listemde engellediğim kişilerin engellemelerini kaldırdığım halde,sadece 1 kişide sürekli engellemeyi kaldırmam gerekiyor her oturum açtığımda.[signature][hline]to be or what to be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gme_faraday Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Odim, 30 Eylül 2005 14:04 tarihinde demiş ki: cok ılgınc valla... +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bence kıl[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 onlar da seni engellemiştir belki.. ondan olmasın?? :-o ya da: kedidir kedi :P[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kıl sanırım cidden. yok yani duymamıştım hiç böyle birşey.[signature][hline]Biziz | Değiliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Odim, 30 Eylül 2005 14:04 tarihinde demiş ki: cok ılgınc valla... +10[signature][hline]İki şey sonsuzdur, insanoğlunun aptallığı ve evren. Fakat ikincisinden o kadar emin değilim..." (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bı yanlıs yaptın msne herhal :)..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar