laverda Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 gezdim tozdum'a da açtım ama cevap veren olmadı. bulgaristana gidicem, pasaport felan tamam ama vize yok çok pahalı dediler. bi de çok zor alınıyomuş doğru mu dur? ücret hakkında bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bulgarlar biraz sorunlular bu yönden, o yüzden vize alımında belli zorluklar çıkartabilirler. Ben memleketim Romanya'ya transit geçtiğim de bile arabayla, canıma okuyorlardı. Ayakbastı parası olarak en son 50 dolar aldıklarını duymuştum. Vize de taş çatlasın o kadardır. Ayrıca, orada birçok gümrükçüye ve arabayla gidiyorsan, sana ceza kesmek için uğraşan polislere rüşvet olarak yanında bol bol sigara ve kola falan taşı;)...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0505 700 31 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 150milyon filan diye biliyorum 6aylık öğrenci vizesi 210milyon konsoloslugu ararsan yardımcı olurlar.Birde bgyi gezmek için biraz geç kaldın havalar soguyunca discolar dısında hayat olmuyor[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. [Bu mesaj Virus tarafından 30 Eylül 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bu sayede ben de bi şe soriim, vize almak için hangi belgeleri istiolar?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 heyt be memleketim[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 babam 120 kağıta çıkarıyo vize.bankaya yatan miktar 92.5 milyon[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar