KahnX Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Text bulabileceğim bir site veya bana hemen gönderebileceğiniz bi el yazısı tarzı bi yazı varmı..?? Pls[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 PS Text dediğin nedir anlamadım ama Photoshop tutorial'ları için google'da photoshop tutorial yazıp ara tuşuna basılır Font'lar içinde yine google'da free font, font sites, font download tipi şeyler denenip çıkan sonuçlara göre font siteleri bulunabilir. Tutorial'lar için bir başka seçenekte görsel sanatlar bölümündeki upuzun şekilde derlenmiş listeye bakmak olabilir. İki tık bi google sonra bi tık daha yapmaya üşenmeyelim.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luremind Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Zopik peki photoshop u indiribilecegimiz bi adres var mı tam bi link?[signature][hline]Hata yapmaktan korkmak,ilerlemenin ölümüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Tam bir link bulamazsın kolay kolay fakat illegal şekilde edinmenin bir çok yolu var tabiki. Kafayı çalıştır biraz bulursun ;) Düşünüp bulamazsan da photoshop'a fln hiç başlama zaten :-p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Beyaz Sayfa - Uyuşturucu Karşıtı Site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 tutorial istiyosan burayı tavsiye ederim.[signature][hline]toggie, 23 Eylül 2005 15:17 tarihinde demiş ki: çok afedersiniz şimdi bu gaykızı ise g*tten çıkma oluyor o zaman. wook, 23 Eylül 2005 15:23 tarihinde demiş ki: eheh toggie olaya yeni bi boyut kazandırdın [Bu mesaj Heimdall tarafından 27 Eylül 2005 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ee çok zekiysen buraya neden link yazmadın merak ediyorum zopik bey... hahahaha :D korkma burda illegal deyil banlamazlar seni patiden[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Lafı kıçınızdan anlayıp, olayları kıçınızla gözlemledikten sonra düşünerek cevap vermeye çalışmayın. Komik oluyor ve olduğunuzdan daha da aptal görünüyorsunuz. Hadi o da olmadı hiç olmazsa cevap vermek için ortaokulu ya da en azından liseyi bitirmeyi bekleyin.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi Ağırlıklı Fikir ve Düşünce Forumu | Image Resizer - Resimlerinizi 3 adımda kolayca büyütün/küçültün. [Bu mesaj Zopik tarafından 29 Eylül 2005 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 çok komedi birisin ya elinde olmadan nası da güldürdün beni ve arkadaşlarımı saol valla :) ayrıca bizim bitiriceğimiz bu liseyi sen bitirebilseydin helal.ayrıca puanın yetmezdi.Hem çalışma sabrı hem zeka ister.Malesef hayat böyle kaybeden çook kazanan da çok[signature][hline]Eğer yahudi Marksizm ile bir zafer kazanırsa başına giyeceği taç insanlığın cenaze tacı olacaktır.İşte o zaman dünya, milyonlarca yıl önce olduğu gibi boşlukta üzerinde bir tek insan kalmadan dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar