Grojarch Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Burning Legion, 2 tane lvl 60 karakter ayni accountda. Ikisinde de epic mount var. Hatta paladinde 2 tane epic mount var, birisi epic panter (night elf binegi) digeri epic at (human binegi) (Darnassus da exalted olmak gerekiyor panter alabilmek icin, ben oldum siz dusunun ne kadar zaman ve para gittigini :p) Serverda night elf epic mount'ina binen ilk ve tek paladinim. paladin atini almadim summon ederken mana istediginden. Rogue da ise epic panter var normal night elf epic mount i. yani sirf mountlari hesaplarsaniz 2.400g ediyor ki darnassusda exalted olmak icin taklasik 1k gold harcadim :) Eger account i alirsaniz ayni serverda 2 tane full itemli lvl 60 karakteriniz olucak, istediginiz zaman rogue istediginiz zaman paladini ayni servera log edebiliceksiniz. Paladin tamamen pvp icin ayarlandi, buffsiz %24 crit chance var elindeki weapon lvl 60 epic, unstoppable force. 61 dps. seal of command ile bi vurusta 2700 damage a ciktigi oluyor karakterin. yani size bi vurus ile 2700 damage i garanti ederim. Yaklasik 9 tane de instance (molten core) icin rare item var (mavi) healer oynamaniz gerektiginde onlari giyip 5700 manaya cikabilirsiniz, spirit ve healing bonus itemlari ile. hepsi bankada. pvp ranki ise knight champion, helmet ve omuzluk haric butun pvp reward itemlari da inventory de mevcuttur. Alterac Valley da da Exalted dir karakter. Epic itemlarin screenshotlarini post ediyorum (paladindeki) Rogue'da epic item yok ama ustunde full Shadowcraft seti var (rogue seti) ve elinde dalrend seti var. (en iyi non epic rogue itemlari sword/sword rogue icin tabii ki) Rogue un daha fazla resmini isterseniz post edebilirim usendim biraz. Fiyat icin e-mail'i [email protected] a atabilirsiniz eger ciddiyseniz, ayni zamanda o MSN ID'mdir ekleyebilirsiniz msn e. telefonumu verebilirim ama genelde musait olmuyorum ordan konusmak icin o yuzden e-mail atin, telefon birakin, msn e ekletin size kalmis. .[signature][hline]Peace means reloading your weapons..[Bu mesaj Grojarch tarafından 17 Eylül 2005 05:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grojarch Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Karakter Chilled Out Wargamers adli bi guild'e uyedir, surekli Molten Core, Black Wing's Lair ve Onyxia raidleri duzenlenir. Ragnaros (MC'nin son boss'i) haric tum bosslar 2 gunde temizlenir, Ragnaros u da %21 e hp ye indirmeyi basardik yakinda onu da halledicek clan) karakteri satin aldiginizi soylemediginiz surece clanda kalabileceginizin garantisini de veriyorum :) Crit chance in %24 oldugunun kaniti Critical hit oldugunda cikan sonuc, oylesine alinmis bi screenshot, daha da fazla damage goruceginizi garanti ederim. ( bu arada sari damage'in ayri olduguna bakmayin, tek hit ile cikiyor o iki damage da. seal of command'in bonusu, tek vurusla 1000+ 1000+ damage cikiyor ortaya talent ve itemlarinizla orantili. ) bu arada 29.500 civari honorable kill vardir, aklima geldikce ekliyorum karakterde neler oldugunu kusura bakmayin. [signature][hline]Peace means reloading your weapons..[Bu mesaj Grojarch tarafından 17 Eylül 2005 08:51 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj Grojarch tarafından 17 Eylül 2005 08:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grojarch Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Fiyati tahmin ettiginiz kadar yuksek degil cekinmeyin irtibat kurmakdan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grojarch Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 +++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 msn e ekledim. Görüşelim :D[signature][hline]D&C Online Forum My Space Revell - Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grojarch Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 screenshotlar telef olmus imageshack sagolsun, dolu lvl 60 epic var kisacasi, kontak kurarsaniz detayli bilgiyi veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenkor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 öms attım cvp yok :) heralde ilgilenmiyosun aklındaki fiyatı bana yazarsan sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grojarch Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Hehe kusura bakmayin beyler krolugum tuttu burdaki ozel mesajlara bakmayi akil edemedim :) simdi cevapladim hepsini en son teklif 450 ytl su an ama kesin degil sanirim onun almasi, maas bekliyorum dedi haber yok 2-3 gundur.[signature][hline]Peace means reloading your weapons.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grojarch Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 contact icin e-mail atarsaniz ya da msn e eklerseniz daha iyi olur burda private message atmakdan. tesekkurler :)[signature][hline]Peace means reloading your weapons.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 sendemi gidiyosun:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grojarch Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Hala satilikdir, 450 YTL istiyorum account icin.[signature][hline]Peace means reloading your weapons.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mert1014 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hoş acc yapmışın[signature][hline]www.komikler.com with or without you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar