xieon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Beyler öncelikle sunu söyleyim WoW oynamiyorum SWG oynuyorum fakat bu forumlarida takip ediyorum bence iciniz rahat olsun benim bildigim kadariyla blizzard SOE den daha iyi musteri hizmetleri konusunda dusunun bizde biri sifrenizi alirsa yada karakterinizi silerlerse söylüyorsunuz 1-2 gün icinde recover ediyorlar karakterinizi son noktasina kadar hepinize gecmis olsun umarim duzeltmislerdir bide girdiginiz sitelere dikkat edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Arkadaşlar merak etmeyin hack olayı olduğunda gm ye yada blizzard a şikayette bulunun ve hack olayının yaşandıgı gün ü sati bi kenara not edin ilerde blizzard a hack oalyuının yaşandığı günü söyleyerek acc niz o gün e tekrar geri rolback yapacak ve tekrar aynı yerden devam edeceksiniz kolay gelsin[signature][hline]-Türk'ler en iyisi -Neden? -No comment... Aradan bir eğitim yılı geçer -Türk'ler en iyisi -Biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: muzdarip, 28 Eylül 2005 12:19 tarihinde demiş ki: oyuna girebiliyorum ama official sayfadan "account management" ekranında login olamıyorum. dünden beri böyle.. böyle bir account yok diyor. ama dediğim gibi oyunu açıp login olabiliyorum. cidden çok ilginç.. ticket attım, form doldurdum bakalım ne diycekler.. muzdarip ciğim eu bl de oynuorum demişin ama worldofwarcraft sitesinde acc ım yok diosun. bence bi de www.wow-europe.com a girip ordaki acc management a girip dene :D[signature][hline]res pls kaganustungel.com guild'lere özel ücretsiz web alanı ve subdomain, çok yakında.. guild.gen.tr blog siteniz: www.geyk.net Thias [Ventur Co.], Undead Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: eclipses, 27 Eylül 2005 21:58 tarihinde demiş ki: Benim account da çalınmış. Bunu meslek haline getirmiş bazıları. Ben trojen vs gibi bir önleme inanmıyorum. Bunun altında başka birşey var bence. Bir şekilde bu bilgileri bir yerlerden alıyorlar diye düşünüyorum. Çaldıkları acountu ya birine satıyolar ya da tüm item'ları kendisine satıp oyun içinde ve dışında bunun ticaretini yapıyolar. Bu duruma engel de olamıyolar bu da düşündürücü. Şahsen benim tüm oynama hevesim gitti. Şu anda oynayabilenler de çalınma korkusuyla tedirgin. 5 gün oldu, artık sıkıldım. Belki acconut bir şekilde geri verilse dahi kendim silip bir daha da oynamam, sinirden oyunun cdlerini ve kutusunu da yakarım.... yok abi bence o da yanlış, illuminati veya bilderberg toplantılarıyla alakası var, kanımca masonik bir örgütlenmenin devletler içine kurduğu inanılmaz ağın oyun sektörüne ekonomik yansıması sebep oldu bu account çalınması olayına, kanımca amerika'nın yeni dünya düzenini kolay kabul ettirmesi için 2005 bilderberg toplantılarında halkı kontrol etmek için wow piyasasına el atmaya karar verdiler ama emin değilim... bu kadar komplo teorisi ne yaptın be ciğerim :) al symantec bile açıkladı hangi trojan olduğunu; http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/pwsteal.wowcraft.html zor bir şey değil ki, keylogger trojanı koy, millet wowun websitesinde acc bilgisini girdiği zaman trojanın yazarına emaillemeye ayarla , bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar