Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Bilgisayarı acıom normal acılıyo tam Xp'ye girerken başlıyo BİİPPP diye ötemye bazen gecio bazen devam edio neden olur[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 sesi dinle ve anakartın kullanma klavuzuna bakarak o sesin ne anlama geldiğini anlamaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ehue eno ne güzel bir yardım stilidir o öyle quest veriyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 said: baaluo, 24 July 2003 20:35 tarihinde demiş ki: ehue eno ne güzel bir yardım stilidir o öyle quest veriyor sanki muahuah. walla xp ye girene kadar problem vermeyim xp ye girerken hata veriyosa. donanımsal değil yazılımsal bi problemin vardır. format ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Halletim :) sorun reset tusunun oradaymıs[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Sorun board'un neden öttüğü değil, nasıl öttüğünde.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Kesinlikle öle sharky... Baal, içimde var bu benim :) ne yapabilirim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 acı acı ötüyorsa ne ypaıyoruz[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar