EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Bu dialer programlarını nasıl tespit ederiz pc de varsa windowsun bi msgı kıllandırdı beni http://frozenhighlands.skiebus.com a ulaşılamıyor başka bir ağ bağlantısı yapılsınmı diye bi msg aldım nete bağlanırken (dial-up kullanıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 walla bende öyle bişi demedi 2 gün önce ıcq yu upgrade etmiştim masaüstüne fln hiç bakmadım sonra int bağlantımı kestim masaüstüne baktığımda bi dosyanın masaüstünden kalktığını gördüm (o kadar hızlı gitti ki ne dosyası olduğunu göremedim) çok pis korktum sonra dialer mi fln die sonra ıcq'nun setup'ıdır die düşündüm hala da korkuyom bu işlerde nedense çok hassasım gerçi girdiğim siteler belli ama belli olmaz genede[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 ya ad aware 6 kullan[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar