pckopat Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 merhaba arkadaşlar ben TaLisman Talia iLe giysi Yapmaya çaLıştım Ama bir türlü Yapamadım Yardımcı oLabiLecek biri var mı? Sitesinden baktım ingilizcem oLmadığı iÇin Pek bişi anLayamadım. 5 talisman talia + CristaL bunLar mevcut Daha ne gerekLi ve nasıL yaparım ? ( Ne iŞe Yaradığını biLmiorum Ama Merak iŞte Yapmak iStiorum )[signature][hline]Nation : ELmoarD Nick : pCBuyucu LwL : 5x CLan : iNFaZCILaR Race : Paper Mage Np : Nah Points (0 Yani) Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 oncelikle 7 tane armor of destruction kaadı bulucan hell hounddan sonra 1 crystal ve bi miktar para istio onlarla gidip proconsul den armor of dest. pauldron u yapıcan ondan sonra alıcan 5 talisman of talia yı crystali ve yine bi miktar parayı tekrar gidicen tabi onceden yaptıın armor of dest. pauldron inventory de olcak ordan talia armor u secip hangi char san onu secicen zsınk diwe olacak yanlısım olabilir.ç[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Tşk. Ederim Oyuna Girince HeLL Kesecem. Bide Bu Pauldronun özeLLiği ne ?[signature][hline]Nation : ELmoarD Nick : pCBuyucu LwL : 5x CLan : iNFaZCILaR Race : Paper Mage Np : Nah Points (0 Yani) Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 taliayı diyosan çeşitli elementallara karşı resist ve silahlara karşı defense verir[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 7 scroll of dest + 30iron bar + 500k = pauldron of destruct pauldron of dest + 1 crystal + 500k +5 scroll of talia= talia[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 [Bu mesaj mrproblem tarafından 29 Eylül 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Sonunda Yapmayı Başardım Şimdi GiySi Para Eder mi etmez mi Die Soracam 114 defansLık + oLarak 50 Arrow Defans Vermiş Bu GiySi Para Eder mi EderSe Ne Kadara Gider ?[signature][hline]Nation : ELmoarD Nick : pCBuyucu LwL : 5x CLan : iNFaZCILaR Race : Paper Mage Np : Nah Points (0 Yani) Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 7 tane yaptık ama dagger defanslısını çıkaramadık hala.en güzeli dagger defansı 50 olan çok kıymetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pencere Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hiç bi işe yaramıor talia defensesi. bi acid potion yiyosun kullanılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pencere Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 hiç bi işe yaramıor talia defensesi. bi acid potion yiyosun kullanılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 herkes acid kullanmıo yiyene kadar gayet ii resist verio[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola taze pc bir mage'dir ve dar bir bacadan gececektir: dm: baca cok dar, sigmiyorsun buyucu: invisible olup tekrar deniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Yani Satamam DiorSunuz :D Hediye edim Bari : o)[signature][hline]Nation : ELmoarD Nick : pCBuyucu LwL : 5x CLan : iNFaZCILaR Race : Paper Mage Np : Nah Points (0 Yani) Server : Cyhper SLogan : aLayına iSyan öLümüne Mokoko : o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Martin_Solveig Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kabul edebilirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nczl Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 illede paudronmu olması lazım helmet verdim olmadı sebep?[signature][hline]nation: el morad class: arch mage nick:nczl lvl:6x clan:Knights Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nczl Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 1 cristal 1 helmet of destruction 5 tane talisman of talia bide 500k var nie olmuyor bilen varmı[signature][hline]nation: el morad class: arch mage nick:nczl lvl:6x clan:Knights Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar