Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşlar lütfen kendinize gelin


LamicimiYok

Öne çıkan mesajlar

Açtığım topic yanlışmı olucak bilmiyorum ama genelde bu bölümde olduğum için buraya yazıyorum.

Arkadaşlar lütfen kendinize gelin biraz. Burası hack sitesi veya bug bulma forumu değil. Lütfen bu tür işler için bu forumu kirletmeyelim/kirlettirmeyelim.

Burda bu oyunu bug,hack,kosp vb olmadan oynamak isteyenler ve bu tarz yöntemlere karşı insanlarla dolu. Bunları burda açıklayarak hiç bi yere varamazsınız/varamayız.

Bu yöntemleri kullanınca oyunun ne amacı olucak? siz bu oyunu oynamak istemiyosanız bırakın gidin milleti rahat bırakıp onlarıda bu tarz yöntemleri yapmaya davet etmeyin. Biliyosanız , yapıosanız bırakın kendinizde kalsın burda gururla çıkıp ben bunları yapıyorum demekle kimse sizi alkışlamıo hatta daha çok milletin gözünden düştüğünüzün farkına varın.[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KORKUTHAN, 30 Eylül 2005 18:00 tarihinde demiş ki:
lamicim,aslanım sen böle diyosunda ,ben de dupe'ye vs.hack'e karşıyım ancak herifler hayvan gibi türk düşmanlığı yapıyolar ve dupe ile kosp ile bilmem ne ile uçmuşlar en yüksek levellere.bu oyunda bazı sözümona türkler hiç yardım edip te level kasmamızı sağlamadılar.sırtında türk bayrağı olupta selamımıza cevap vermeyen,kendıne türk diyen adını pesmerge koymus angutlar da gorduk.insanlar mecbur yöneliyolar böyle şeylere,benim bu foruma katılma amacım bildiklerimi paylaşmak ve yararlı olmak ve yararlanabilmek.ama saygı duyun ki insan merak ediyo.o elinizdeki +8 shardlara nasıl sahip oldukları falan hep merak konusu.tamam yasak deyip uyarabilirsiniz ama kimseyi aşağılamayın.bu oyunu kurt sürüsü gibi birleşmek için kullanabiliriz?diye düşünürüm hep(amma da yazdım.saygılarımla...)


arkadaşım bak git yap istediğini ama gelipte burda bari bunları yaptım diyerek diğerlerinide buna alet etme
bende gördüm +8 shardlarla dolaşanları 1 hafta sonra shard larım silindi diyip ağlayanlarıda gördüm banlananlarıda.
ben 62 lvl char yaptım yapana kadarda ehuihihi ehihihi saol abi fln deyip kasmadılar bizi, bizde gidip party aradık bilmemne yaptık her türk sen türksün deyip seni kastırmak zorunda değil. selam vermek zorundada değil nick konusunu bilemicem .
eğer +8 shard ıda dupe yapmadan yaptıysa helal olsun . git sende yap aynısını oyunun amacı bu zaten.
kendi kendine bi sor bunlar yapabildiyse bende yaparım de hırs yap gidipte illegal yöntemleri seçme.[signature][hline]Ayşe Fatma Semiha, Haydi Bug Yapmaya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...