tolga8889 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 ARKDAŞLAR LİNC KESTİM VE İÇİNDEN ELMORAD SEMBOL DİE BİR İTEM ÇIKTI...NE İŞE YARIYOR ACABA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 o görev itemi sanırım 10m exp veriyo ... roguenler anlatmıştı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: JoNyBLaCk, 30 Eylül 2005 03:02 tarihinde demiş ki: o görev itemi sanırım 10m exp veriyo ... roguenler anlatmıştı said: druenler, 12 Eylül 2005 21:11 tarihinde demiş ki: quest adini bulamadim ama fallen angel'dan sonra 10m xp veren 2. quest: invasion yaptiginizda lich kesiyorsunuz. 10-20 taneden dusuyor. "el morad symbol" veya "karus symbol". yalniz arkadasima toplayayim yada toplar satayim demeyin cunku trade edilemiyor ve satilamiyor. karus icin arch mage drake (linate) goturup veriyorsunuz size 10m xp verip arkanizdan su dokerek ugurluyor. [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga8889 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kardeş sağolda bu sadece arch mage için mi ? benim 49 lvl roguem var olmazmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 arch mage drake'ye vereceksin! (umarim "vereceksin" de yanli$ anla$ilmaz..)[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 sen böyle yazarsan doğru anlayana şaşırmak lazım *!"vereceksin!"* heh :-) "tamam ağbiy veririz. yeterki istesin. istedide vermedikmi? :-?" *!yusuflar*[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space [Bu mesaj Lonely tarafından 30 Eylül 2005 05:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ahaha sizi buralarda gormek ne guzel efem... tamam neyse $aka yaptim. ka$ar hood drake var, sen istersen ona ver tolga![signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Knowme Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 birde arkadaşlar bı elmoral symbol savaştamı elmoradların orayı istila edincemi çıkıyor yoksa kendi map'imizdede çıkıyormu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mantıklı düşündüğümüz zaman, sembollerin gökten konfeti şeklinde yağdığını keşfedecek ve göreceksin :-) Not: Kimse laf etmesin, bu işin mantığını çözene 10gb vericem.... tabi o kadar parayı bir arada görebilirsem :D[signature][hline]Alterac & Oriole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Knowme, 30 Eylül 2005 17:28 tarihinde demiş ki: birde arkadaşlar bı elmoral symbol savaştamı elmoradların orayı istila edincemi çıkıyor yoksa kendi map'imizdede çıkıyormu?? invade e gittiğinde lich kesip edinebilirsiniz. benim naçizane tavsiyem bu ve fallen angel questlerini lvl 61 olunca tamamlamanızdır. hatta lvl 51 questini de. zira lvl 61 üstüne exp penalty var malum[signature][hline]Lanfear lvl 60 Priest ZM lvl 61 Archer M4t Lvl 62 Mage Lanfiiiii Lvl 62 Mage Zem Lvl 62 Mage Coimpleux Lvl 63 Warrior Linkinpark Lvl 63 Mage Holymoly Lvl 61 Priest igothigh lvl 62 Assasin Forever PressOK™ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar