dynasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 seviyorum ama devamlı kavga ediyoruz.bıktım artık.siz hiç sevdiniz halde (çok saçma bir nedenden dolayı)kavga ettinizmi? yaa 3 yada 5 kere deil ki sürekli aynı şey.böle sanırm herşeye çok tepki veriyorum . peki bunu nasıl önliyebilirim? ilişkimin devam etmesi için bu asabayeti engellemem lazım.bana yardım edermisiniz? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bende kıldan-yünden sebeplerden çoooook kavga ettim. sabırlı olucaksın, ilişkine değişik bişeyer kazandıracaksın, mesela değişik bir akşam yemeği, değişik bir atraksiyon filan. Genelde tek düze ilişkilerde kıldan-yünden sebeplerden kavga çıkar. Anlaşamadığınız için kavga ediyor olsaydınız çözüm aramazdın zaten.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ama sanırım ben biraz fazla asabiyim.hem kendi morelimi hemde askım diyebilceim kişinin morlini bozuyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 asabilik kötü ya :( onun çözümünü ben bir bulabilsem :(:(:([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 evet gereksiz yere insanları kırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 insanları kırmak neysede bazen ailemi kırıyorum, sonra tüm gün pişman oluyorum... off bak efkarlandırdın benide :([signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 zaten bu gidişle o da bnm bu kaprisime dayanamıcak.bnde bundaN korkuyorum.ve bu benm morelimi çok bozuyo:( artık bni takmıomuş zaten takarsa kavga ediyormuşuz:( ama malesef HAKLII!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 zaten bu gidişle o da bnm bu kaprisime dayanamıcak.bnde bundaN korkuyorum.ve bu benm morelimi çok bozuyo:( artık bni takmıomuş zaten takarsa kavga ediyormuşuz:( ama malesef HAKLII!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bak dynasty, (yanılmıyosum erkek tarafı bu sitedendi). Öncelikle sinirini ondan çıkarma. Sana belki biraz saçma gelebilecek bir öneri vereyim(Ben denedim işe yarıyor:D); Mesela X şahsına veya Y olayına sinirlendin, git şöyle büyükçe sağlam bir yastık al. Odanda gizlice doyasıya patakla yastığı. Birden mucizevi bir şekilde sinirinin geçtiğini hissedip mutlu mesut gülümseyeceksin. Ondan sonrada git arkadaşın yanına özür dile, ve sonsuza dek mutlşu yaşamaya çalışın. Mutluluklar Diliyorum...[signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yanılmıosn bu sitede.önerin için saol saçma yada deil.uygulıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kiz sen nie msn de deilsin?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar