wEll Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 yavaş yavaş ta şuramda birşeyler eriyor,kalbim fazla geliyor.onu ondan kıskanırken başka ellerde görmek fena koyuyor.Karşımda başkasıyla elele...oysa o eller başkasını tutmucak diye söz vermiştik birbirimize.şimdi sen başkasını düşünürken ben hala seni düşünüyorum.neden hiç sabah olmadan uyanamıyorum.kalbim artık fazla geliyor.neden giderken onu da almadın ki..kalbim istenmiyorsun neden hala orada nefes alıyorsun.sen orda nefes alırken ben burda ölüyorum.yavaş yavaş bitiyorum. Bana neden sessizsin diye soruyosunuz.Konusmaya başlarsam duramam çünkü...Ağlamaya başlarsam duramam...
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bu Mesaj unac'ın İsteği üzre çöpe yollanmıştır![signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1) [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 30 Eylül 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir]
unac Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 dağıttın..[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: unac, 30 Eylül 2005 16:50 tarihinde demiş ki: dağıttın.. Ayıp Ettin Toplarız be Abi![signature][hline]Acıların Patisiyim... Kara Paticikler Grubu Kurucu ve Üyesiyim. (Üye Sayımız=1)
Öne çıkan mesajlar