Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Başlık benim hatam aslında, o sırada 3'ünüz olduğu için serverda öyle yazmışımdır sinirli halde. Ayrıca insan kendini affettirmeye falan çalışır, sen zaten olayı kabullenmişsin, kendin giderken birilerini daha götüreyim diyorsun. Anlamıyorum ki sorunun ne senin. Senin yaptığını başka kim yaparsa o da uçar zaten, senin bir şey yapmana gerek yok.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 28 Eylül 2005 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raineyes Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 peki tamam haklisniz ozur diliyorum ama orada 1.5 saat civari senle oyalandik hadi bosver neyse sorum olacak banim tam olarak ne zaman acilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 tek bir şey diyorum: doh![signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raineyes Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raineyes Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ben senden ozur diliyorum !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Arkadaşım yukarda yazdığın mesajı 10 kere heceleye heceleye oku, sonra anlarsın belki ne dediğimi.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raineyes Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 o mesaji yanlis yazdim ama bundan once 8 mesaj yazdim nie silindi heps? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raineyes Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Hemde bir soru soruyorum sana Banim Tam olarak Ne kadar surer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 o küfürü eden bi kişi lamerdir. buda açıkca bellidir o yüzden ağlama boşuna açılacagını zanletmıyorum.[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raineyes Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 ben aglamiyorum adam gibi soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Küfür Çok ağır. Soldat Playerlerinin artmasından yanayım ama böyle player olmamalı o yüzden umarım açılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Açılmayacak banı.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Raineyes clana ben almadim alindindiğindan dolayi , Saintin bana sormadan maç yapmasi ve bu küfür olayindan dolayi SG* clani ile ilişkim kesilmiştir.Benim sorumluluğumda olan bir clanin bukadar terbiyesiz , düşük playerlari transfer etmesinden dolayi SG* yi biraktim. Raineyes bu oyuncuyu tanimiyorum SG* de kötü oynayan biri fake desem Saint almiş..... Benim SG* claninda iken bir terbiyesizliğim varsa Herkezden özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar