Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Demin girdim servera 3 kişi maç yapıyoruz dediler dm serverında, çık dediler çıkmadım. Üçü birden bana daldı işte baya zevkli 3vs1 yapıyorduk sonra sinirlenmeye başlamış Raineyes Emmi adlı hayvan. Ardından küfür etti. Unofficial da olsa eğer Paticik serverı olarak görüyorsanız bu serverı, şahsi fikrim bu tür yaratıkların temizlenmesidir. [spo1=küfür][/spo][signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bir de gelmiş velet git diyor ya durduk yere sinir oldum. Senin yaşın kadar online oyun oynadım edebimle ben, ayda yılda bir kere oynadığım ama oynarken zevk aldığım Soldat'ı da gittim register ettim, Polonya'lı yapımcısına ufak da olsa katkım olsun diye. Üçünüzden hanginizinki kendi adınıza registerlı ha?! 3 kişi (nasıl oluyorsa?!) maç yapıyorsanız gidip şifreli ya da hep boş olan bir serverda yaparsınız veya kendi serverınızı açarsınız. Ama adam gibi oyun oynamasını öğrenin ondan önce.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 20 Eylül 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 katılıyorum sonuna kadar.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Nebula varyasonları bunlar. PAtiyede bulaşmışlar işte.[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Bu Emmilerin hiçbirini almasak süper olur onlara kimsenin tahammülü yoq artk vesEDIT:Abartmayalım lütfenz =)[signature][hline][b]Banada Plz[b] [Bu mesaj vesmor tarafından 20 Eylül 2005 22:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 valla olay hakkında pek bilgim yok o yüzden yorum yapmıyorum. syn bende emmiyim ama kafeden girmiyorum ayrıca kime ne zararım dokunmuş onuda öğrenmek isterim. edit: vesmor tam zamanında editledin yani :)[signature][hline]:0) Saklisokak [Bu mesaj Krusty tarafından 20 Eylül 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paticik Soldat serveri asla bir prrivate server olmadi ve olmayacak.Eğer klanınız vs. varsa gidin bi server kiralayın oynayn.Yani siz kim oluyosunuz ki isteyeni alıosunuz istemeyeni almıosunuz.[signature][hline][b]Banada Plz[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 dediğim gibi benim olay hakkında bilgim yok gerçi raineyes'ın yaptığı terbiyesizlik zaten tanımıyorum onu. ayrıca şunuda sölim evet bende bazen 1vs1 maç yapıyorum serverda ama oyuna giren kişiden rica ediyorum 5dk spectaor oluyo maçı izliyo ondan sonra devam ediyoruz oyuna.[signature][hline]:0) Saklisokak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yaptiklari gercekten ayip bişi. biz patiyi kimseye birakmayiz. oyle dagdan gelip bağdakini kovmak yok[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Ctf de 3v3 veya daha fazla sayıda adamla maç yapma dışındaki olaylarda özellikle de dm de 2 3 kişinin maç yapmak için insanlardan çıkmalarının istenmesine uyuz oluyorum. Zaten uyuz olmayan Polyannanın ta kendisidir. Her ne olursa olsun "maç yapıyoruz çıkabilir misin?" dendiğinde "tamam iyi oyunlar" diyip çıkıyorum genelde ama çıkmak istemeyenlere böyle tepki verilmeside akıl alır gibi değil, zaten küfür eden insanımsılarla muhattap bile olmamak gerekli. Zaten Soldat da "vote kick" kadar istismar edilen bir olay yok. Hep kendi insanımıza laf söylüyoruz ama bugüne kadar yabancı serverlerda oynadığım gecelerde iyi oynadığım için kicklenmediğim bir gece dahi hatırlamam ki kicklenmediğim zamanlarda da yediğim küfürün haddi hesabı yok. Bunun gibi insanlardan kurtuluş yok, her zaman çoğunlukta olmaya devam edecekler o yüzden insan bazen çoğunluğun dediğinin olduğu günümüz yönetim şekilleri ne kadar uygun diye sorgulamadan edemiyor :).[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 ya banlamak lazım harbidende ankaradayım şimdih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 nebula dan gelior bunlar böle bitmez bunlar[signature][hline]araba feci çarpmıştır: sarışın abla:bişeyiniz warmı? hastaneye götürüyim? Ben:abla arabada bişi yoksa bende de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Vesmor neden edikledin lafımı ya :)Doğruları söylüyoruz yalan mı sence? :)[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spinnaker Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bölelerini banlamak lazımda küfür eden sg* deil sg* raineyes hatta söleme demişim orda küfür edicem dediinde nese, tjutg arkadaşım orda 2-3 kişi yoktu çıkmasını rica ettiimiz ben spectim LOREN ve raineyes maç yapıordu, doğal olarak çıkarmısın dedik ve sende biriyle maça başlamış olsan ve başka biri gelse sende aynısını derdin eminim. sooradan 3v1 olayı bize özgü valla istediimiz adama dalarız kimseyede hesap vermeye gerek yoq[signature][hline]|SG*|Saint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Arkadaşım burda konu olan şey 3vs1 yapmamız veya benim o an oyundan çıkmamam değil (ha belki hataydı bu ama public bir sunucu, rica edersiniz, kabul edilir ya da edilmez). Konu olan küfür. Bu olaydan sonra zaten vesmor ile konuştum ve yetki aldım serverda, arkadaşına bile küfür edeni banlıyorum/banlarım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spinnaker Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 o zaman ben veya dier sg* üyeler -zaten kalmadı artık kimse- neden banlanıor sadece küfür eden banlansın[signature][hline]|SG*|Saint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bilmiyorum, onu Chemical yaptı sanırım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Soldat bölümündeki karaliste konusunu okuyun önce sonra gelin hesap sorun...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Okumamıştım ben o konuyu, iyi oldu bunu öğrendiğim. spinnaker, sen de o konuya mesaj atmışsın, ilk mesajı okusaydın bir zahmet.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 27 Eylül 2005 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spinnaker Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 iyi güzel okuoruzda, anladıım kadarıyla bizle aynı durumda bulunan lorenin ismi kara listede yoq bu bana aşırı saçma geldi. istediiniz kadar kara listeye koyun umurumda deil ama loreni tanıosunuz die onu koymayıp sadece sg* yi koymanız komiq[signature][hline]|SG*|Saint Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Tanımayla alakası olacagını zanletmıyorum Ben olayıda cok ıyı bılmıyorum fakat denıldıgı gıbı loren isimli kişilik de yanlış hareketlerde bulunmussa tez zamanda eklenmeli kara listeye[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tjutg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Oyuncular arasından server a admin atanması güzel bir uygulama, nebulada da aynı şeyi yapmaya çalışıyoruz ama bazıları köstek oluyor neyseki burda susuyorlarda polemik çıkmıyor ortaya. Saint ben kimseyi zan altında bırakmadım isim de kullanmadım dikkat edersen, ama görüşlerimi dile getirdim, bu camiada ki en yakın arkadaşlarımda olsa küfür ettiklerinde uyarıyorum server da. Kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam. Bu arada ben bir server da clan maçı haricinde böyle 1v1 2v2 gibi bir oluşum içine girdiğimde birileri girerse kesinlikle çıkar mısın demiyorum, istersen gel diyorum, nedeni yine aynı bana yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam.[signature][hline]Computer science is no more about computers than astronomy is about telescopes. - Edsger W. Dijkstra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raineyes Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Slm beyler ben raineyes su kufur eden kisi Bu konuyu acarken LOREN EMMİ ve sg yi kattiniz ama anlamadigim sey burada en cok yuklenilen kisi bize oldu surada LORENLE İLGİLİ BİR SEY DUYAMADİM madem LORENİ katmicaksaniz nie konuyu acarken LOREN EMMİ diye actiniz bunu anlatirmisiniz ?? kara listeymisss/pehhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Kara liste fıs ha? Banlamayayım dedim admin gördükçe banlar dedim ama adamın asabını bozuyorsunuz hepinize IP + Nick ve Port ban attım...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 e küfürü sen etmişsin sen atılcan tabiiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar